
EGEM TV tarafından masa başında yılın bakanı seçilen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu 9 Martta yapılacak olan ödül törenine katılmayacak. AK Parti ve Basından gelen tepkiler üzerine Bakan Eroğlu’nun Uşak programını iptal ettiği belirtildi.
SGK, Maliye ve Esnaf Kefalet’in yıllarca bulamadığı ve anne ve kardeşlerin yardımları ile geçindiğini beyan eden Soner Demiröz Egem Tv Yönetim Kurulu Başkanı olarak yeniden sahneye Demiröz Egem Tv Yönetim Kurulu Başkanı olduğunu idda ederek tekrar sahneye çıkmış ve 10 Bin kişi ile anket yaptıklarını iddia ederek yılın en iyilerini seçtiklerini açıklamıştı. Anketten hiçbir Uşaklı’nın haberi olmazken seçilen sözde en iyi başkan ve yöneticilerin genelde TRT Anadolu programına çıkarılan kişiler olduğu ortaya çıktı. Katılımcılardan Sponsorluk adı altında 3 Bin lira para isteyen Egem Tv nin sözde ödül gecesi Bakan Eroğl’nun programa katılmayacağını açıklamasından sonra tehlikeye düşerken diğer katılımcılar KOSGEB başkanı ve beraberindekilerin zaten Uşak’ta yapılacak olan başka bir program için geldikleri ortaya çıktı.
UŞAKLILAR TEPKİLİ
WWW.USAK.TV nin haberindne sonra sitemize yüzlerce mesaj gönderen Uşaklılar Uşak'ın böyle bir olayla gündeme gelmesinden duydukları rahatsızlıkları dile getirdiler. Soner Demiröz ve ailesi yıllardı r.ok iyi tanıyan Uşaklılar Soner Demiröz'den şov peşinde koşacağına ilk önce bulunmadığı için zman aşımına uğrayan ve ödenmyen Esnaf Kefalet Kooperatifine olam borcunu ödemesini istediler. Egem Tv Yönetim Genel Müdürü ve MHP Belediye Meclis Üyesi Utku Demiröz'ün Babası halil İbrahim İzmit'in de belediyeye olan 49 Bin lira civarınd aolan borcunu ödemesini isteyen Uşaklılar yine devre mülk vurgununa adı karşına ve yüzlerce kişi tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunan Utkan İzmit'in Ablası Utku Demiröz'ün Tüketici koruma derneği Uşak Şube başkanı olmasının tam bir komedi olduğunu söylediler. 10 Yıl önce kapanan firmalar adına belediye teklifler veren Belediye ve Utaş'tan bir yılda 150 Bin lira civarında para aldıktan sonra Utaş ve Belediyeden adeta uzaklaştırlan Demiröz ailesi bir zamanlar öve öve bitiremedikleri Belediye Başkanı Ali Erdoğan'a şimdi adeta ateş püskürüken şimdi de Ak Partiye yanaşmaya çalılştığını belirten Uşaklılar AK PArtili yöneticiler oyuna gelmemeleri konusunda uyardılar.
ANKET KOMEDİSİ
Soner Demiröz sözde yaptıkları ankette Uşaklıların hiç adını bile duymadığı belediye başkanları yılın belediye başkanı seçilirken Uşak’tan hiçbir belediye başkanı listeye alınmadı. Örneğin Dereli, Didim, Aydın belediye başkanlarına Uşaklılar çok büyük oy vermişler. Hatta bu belediye başkanlarından Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı öyle gaza gelmiş ki gazetecilere röpörtaj bile vermiş. Kamacı’nın hizmetlerini Uşaklılar çok beğenmiş!
İşte Mümin Kamacı ve Soner Demiröz’ün basına yansıyan ilginç haberi.
Didim Belediye Başkanı Mümin KAMACI, Uşak’ta yayın yapan Egem TV’nin yapmış olduğu kamuoyu yoklamalarında, Ulusal kategorisinde 2011 yılının “En Başarılı İlçe Belediye Başkanı” seçildi. Ankara Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK ise “En Başarılı İl Belediye Başkanı” seçildi.
Uşak’ta yayın yapan Egem TV’nin 2 Ocak 2012 itibariyle Anket, SMS ve mail yoluyla başlamış olduğu, geleneksel yılın en başarılı ödül törenlerinin 2011 yılı çalışmaları, 8 Şubat 2012 itibariyle tamamlandı. Yaklaşık 10 bin kişi üzerinde yapılan kamuoyu yoklamalarında Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, anketörlerin sahada bizzat vatandaşlarla yapmış oldukları anketlerde ve Egem TV aracılığı ile duyuruları sağlanan SMS ve mail yoluyla yapılan kamuoyu çalışmaları sonucu 2011 yılının en başarılıları Ulusal kategorisinde, “Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı” seçildi.
Uşak merkez ve ilçelerin kamuoyu yoklamaları ile geleneksel olarak düzenlenen Yılın En Başarılıları Ödül törenlerinin 2011 yılı çalışmaları tamamlandı. Yaklaşık 10 bin kişi üzerinde yapılan kamuoyu yoklamaları tamamlanırken, yaklaşık 10 bin kişiye ulaşan anketörler, vatandaşlarla anket ile SMS ve mail yoluyla 2011 yılının en başarılılarını oylattırdı. 10 bin kişinin oyları ile yerel ve ulusal kategorisinde, 2011 yılının en başarılıları belli oldu.
Didim Belediye Başkanı Mümin KAMACI, yapılan çalışmalarla Uşaklıların beğenisini kazanırken, Uşaklılar, KAMACI‘nın hizmetlerine teşekkür ederek, KAMACI‘yı 2011 yılının en başarılıları Ulusal kategorisinde çok açık bir ara ile “Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı” olarak ilk sıraya koydu.KAMACI, 2011 yılının Ulusal Kategorisinde yılın en başarılı ilçe belediye başkanı seçilirken, KAMACI‘nın yaptıkları hizmetler Uşaklılar tarafından takdir edilirken, kamuoyu yoklamasında “Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı” seçildi.
KAMACI, Uşak’ta yayın yapan Egem TV’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği kamuoyu yoklamalarının ve yılın en başarılı ödül törenlerinin bu yıl da yapıldığını belirterek, yapılan kamuoyu yoklamalarında kendisinin “Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı” seçildiğini söyledi. Egem TV Yönetim Kurulu Başkanı Soner DEMİRÖZ‘ü yapılan çalışmadan dolayı tebrik eden KAMACI, kendisini bu ödüle layık gören Uşak halkına da teşekkür etti. Göreve geldikleri günden itibaren Didim halkına hizmet ettiklerini ve çalışmalarda bulunduklarını aktaran KAMACI, 09 Mart 2012 tarihinde Uşak’ta yapılacak ödül törenine katılarak bu ödülü Didim halkı adına alacağını söyledi.
Egem TV Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Yerel ve Bölgesel TV’ler Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Anadolu Basın Yayın Birliği Uşak Şube Başkanı Soner DEMİRÖZ de yaptığı açıklamada, Egem TV olarak her yıl geleneksel olarak düzenledikleri kamuoyu araştırması ve yılın en başarılı ödül törenlerini bu yılda gerçekleştirdiklerini belirterek, “Geleneksel yılın en başarılı ödülleri kapsamında geçen dönemde yılın en başarılı bakanı seçilen Ulaştırma Bakanı Binali YILDIRIM’a ödülü Uşak’da yapılan törenle takdim edildi. Yine daha önceki Egem TV geleneksel yılın en başarıları ödülleri kapsamında Uşak’da yapılan törenlerle, dönemin Başbakan Müsteşarı, şimdiki Milli Eğitim Bakanı Ömer DİNÇER, yılın en başarılı bürokratı ödülünü almıştı” dedi.
DEMİRÖZ, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir AKYÜREK, AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin TANRIVERDİ, DSP Genel Başkanı Zeki SEZER, Türk Patent Enstitüsü Başkanı Yusuf BALCI ve dönemin Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan AYGÜN gibi isimlerin, kendi kategorilerinde Uşak’ta yapılan törenlerle ödüllerini aldığını ifade ederek, “10 bin kişi ile yapılan anket çalışmaları kapsamında düzenlenen yılın en başarılıları ödül törenlerinde ödülleri, ödül alanlara bizzat verilmekte. Bu durum, Türkiye’de ilk ve tekdir. Yapılan anketler kamuoyuna ve ödül alanlara açıktır. Bu vesile ile Egem TV’nin düzenlemiş olduğu yılın en başarıları ödüllerini alanlar, gerçek bir halk oylaması ile Uşaklıların teveccühü ile belirlenmektedir” şeklinde konuştu.
İmsak | |||
Güneş | |||
Öğle | |||
İkindi | |||
Akşam | |||
Yatsı |
Takımlar | O | P |
---|---|---|
1. Galatasaray | 36 | 95 |
2. Fenerbahçe | 36 | 84 |
3. Samsunspor | 36 | 64 |
4. Beşiktaş | 36 | 62 |
5. Başakşehir | 36 | 54 |
6. Eyüpspor | 36 | 53 |
7. Trabzonspor | 36 | 51 |
8. Göztepe | 36 | 50 |
9. Rizespor | 36 | 49 |
10. Kasımpaşa | 36 | 47 |
11. Konyaspor | 36 | 46 |
12. Alanyaspor | 36 | 45 |
13. Kayserispor | 36 | 45 |
14. Gaziantep FK | 36 | 45 |
15. Antalyaspor | 36 | 44 |
16. Bodrum FK | 36 | 37 |
17. Sivasspor | 36 | 35 |
18. Hatayspor | 36 | 26 |
19. A.Demirspor | 36 | 2 |
Takımlar | O | P |
---|---|---|
1. Kocaelispor | 38 | 72 |
2. Gençlerbirliği | 38 | 68 |
3. Karagümrük | 38 | 66 |
4. İstanbulspor | 38 | 64 |
5. Bandırmaspor | 38 | 64 |
6. Erzurumspor | 38 | 64 |
7. Boluspor | 38 | 61 |
8. Iğdır FK | 38 | 58 |
9. Amed Sportif | 38 | 57 |
10. Ahlatçı Çorum FK | 38 | 54 |
11. Ümraniye | 38 | 53 |
12. Esenler Erokspor | 38 | 52 |
13. Sakaryaspor | 38 | 51 |
14. Keçiörengücü | 38 | 51 |
15. Manisa FK | 38 | 48 |
16. Pendikspor | 38 | 48 |
17. Ankaragücü | 38 | 48 |
18. Şanlıurfaspor | 38 | 40 |
19. Adanaspor | 38 | 30 |
20. Yeni Malatyaspor | 38 | -21 |
Takımlar | O | P |
---|---|---|
1. Liverpool | 38 | 84 |
2. Arsenal | 38 | 74 |
3. M.City | 38 | 71 |
4. Chelsea | 38 | 69 |
5. Newcastle | 38 | 66 |
6. Aston Villa | 38 | 66 |
7. N. Forest | 38 | 65 |
8. Brighton | 38 | 61 |
9. Bournemouth | 38 | 56 |
10. Brentford | 38 | 56 |
11. Fulham | 38 | 54 |
12. C.Palace | 38 | 53 |
13. Everton | 38 | 48 |
14. West Ham United | 38 | 43 |
15. M. United | 38 | 42 |
16. Wolves | 38 | 42 |
17. Tottenham | 38 | 38 |
18. Leicester City | 38 | 25 |
19. Ipswich Town | 38 | 22 |
20. Southampton | 38 | 12 |
Takımlar | O | P |
---|---|---|
1. Barcelona | 38 | 88 |
2. Real Madrid | 38 | 84 |
3. Atletico Madrid | 38 | 76 |
4. Athletic Bilbao | 38 | 70 |
5. Villarreal | 38 | 70 |
6. Real Betis | 38 | 60 |
7. Celta Vigo | 38 | 55 |
8. Rayo Vallecano | 38 | 52 |
9. Osasuna | 38 | 52 |
10. Mallorca | 38 | 48 |
11. Real Sociedad | 38 | 46 |
12. Valencia | 38 | 46 |
13. Getafe | 38 | 42 |
14. Espanyol | 38 | 42 |
15. Alaves | 38 | 42 |
16. Girona | 38 | 41 |
17. Sevilla | 38 | 41 |
18. Leganes | 38 | 40 |
19. Las Palmas | 38 | 32 |
20. Real Valladolid | 38 | 16 |