UŞAK BELEDİYESİNİN BEDAVAYA HAFRİYATINI YAPTIĞI FETTAHOĞLU'NUN ŞANTİYE DE KAÇAK ÇIKTI

RUHSAT YOK, İZİN YOK, NASIL ELEKTRİK SU BAĞLANDI, NASIL YOL YAPILDI, NASIL ASFALT SATIN ALINIYOR?

Hit haberler 27.10.2017, 13:30 11.12.2017, 09:46
UŞAK BELEDİYESİNİN BEDAVAYA HAFRİYATINI YAPTIĞI FETTAHOĞLU'NUN ŞANTİYE DE KAÇAK ÇIKTI

Fettahoğlu'nun kurduğu asfalt şantiyesinde skandal içinde skandal çıktı. Uşak Belediyesinin iş makinası ve Kamyonlarının bedavaya kuruverdiği şantiyenin inşaat ruhsatı bile yokmuş. 
Uşaklı geçen kış çamurda debelenirken,Uşak Belediyesinin Utaş'tan kiraladığı iş makinası ve kamyonlar Fettahoğluna asfalt şantiyesi kurmakla meşguldü. Aylarca çalışan kamyon ve iş makinalarının mazotları da belediye tarafından karşılanmış ve Fettahoğlundan beş kuruş para alınmamıştı. Fettah Erdoğan'ın Asfalt şantiyesinden şimdi hem UTAŞ hem de özel idare UTAŞ üzerinden asfalt satın alıyor. Aylarca bu şantiyede çalışan Uşak Belediyesinin iş Makinaları ve kamyonları ruhsatı olmayan şantiyeye çalışmış. 
Fettah Erdoğan'ın Dikilitaş Mahallesi  994 Ada 43 parseldeki 29 Bin 964 Metrekarelik tarla vasfındaki alana asfalt şantiyesini kaçak kurduğu ve hiç bir imar izni ve ÇED raporunun da  olmadığı iddia ediliyor.  İddialara göre Nurullah Cahan ve Hüseyin Ufuk Uğur şantiyeye ruhsat çıkarmak için imar değişikliğini Kasım ayı meclisine ek gündem maddesi olarak getirip alel acele çıkartmaya çalışıyorlar. 
Fettahoğlu Asfalt şantiyesini kurarken, İş Makinaları aylarca beleş çalıştı, Mazot Belediyeden, İşçi Belediyeden, yol Malzemeleri belediyeden Üstelik Ruhsatta yok. Peki nedir bu Fettah Erdoğan'ı bu kadar özel kılan.  Uşak Belediyesi yüzbinlerce kişinin hakkını Fettah Erdoğan'a yedirdi. Fettahoğlu'nun arkasında kimler var, Kimler koruyor. Para kaynağı neresi?
FETTAH ERDOĞAN KİMDİR?
Fettah Erdoğan Denizli Acıpayam ilçesi, doğumlu İnşaat Mühendisi.  USAŞ’ta 5-6 yıl inşaat mühendisi olarak çalıştı. 2012 yılında Pamukkale de kendi firmasını kurarak Denizli'de birkaç iş yaptı. Yeni garaj altına yapılan Alt Geçir inşaatında yolu  Ali Rıza Çümen ile kesişen Fettah Erdoğan da Mustafa Gündüz gibi hemen yıldızı parlamaya başladı.
MODERN'E VERİLMEYEN RUHSAT FATTAHOĞLUNA BİR GÜNDE VERİLDİ
Uşak Beton’un tüm makine ve ekipmanları ile UTAŞ Beton bayiliği Fettah Erdoğan’a geçti. Fettah Erdoğan ise yeni Selçuklu Beton adlı bir firma kurdu. UTAŞ’ın betonunu satan Fettah Erdoğan aynı zamanda Uşak Belediyesinin Ruhsat vermediği Modern Beton tesislerini kiraladı ve orada da beton üretmeye başladı. Bu arada esas merak edilen konu ise Modern Beton’un aylardır ruhsat alamadığı tesise Fettah Erdoğan’ın nasıl bir günde ruhsat aldığı.
Fettah Erdoğan ile Ali Rıza Çümen in yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor. Öyle ki UTAŞ’ın almadığı ihaleleri pazarlık usulü ile Fettah Erdoğan alıyor. Bu aldığı işleri de UTAŞ'ın ve Uşak Belediyesinin iş makinası ve kamyonları ile yapıyor. 3.5, 4 Milyon TL lik işler pazarlık usulü ile Fettah Erdoğan’a verildi ve adete para pompalandı. 
MODERN BETON’UN ÜRETİMİ DURDURULMUŞ TESİS MÜHÜRLENMİŞTİ
Modern Beton tesisleri Ruhsat istemesine rağmen ruhsat verilmemiş, ve bunun nedeni de belirtilmeden adeta baskın yapılır gibi tesisler mühürlenmişti. Aylardır Modern beton uğraşmasına rağmen bir türlü ruhsat alamazken Fettah Erdoğan Kiraladıktan sonra bir gün içinde beton ruhsatını aldı. İddialara göre Mustafa Gündüz’ün yerine Fettah Erdoğan havuzun yeni patronu oldu. Mustafa Gündüz'ün isminin iyice ayyuka çıkması nedeniyle devir işlemleri yapıldı. Bu nedenle belediyenin aylardır Modern Beton’a vermediği ruhsatı Selçuklu Beton’a bir günde verdiği iddia ediliyor.
BETON KESMEDİ ASFALT ŞANTİYESİ 
Uşak Belediyesinin Karma OSB yanında asfalt şantiyesi bulunuyor. Bu şantiye'de UTAŞ'a devredildi. Belediye yada UTAŞ bu şantiyenin kapasitesini artırmak yenilemek yerine Fettah Erdoğan'a yeni asfalt şantiyesi kurmayı tercih etti. Eski Gediz yolu üzerinde bulunan 994 Ada 43 parseldeki 29 Bin 964 metre karelik tarla Fettah Erdoğan tarafından satın alındı. Oldukca engebeli olan tarlaya Afalt Şantiyesi kurulması için milyonlarca liralık hafriyat çalışması gerekiyordu. Bu da UTAŞ'ın Uşak Belediyesine kiraladığı iş makinası ve kamyonlarlar ile yapıldı. Uşaklı aylarca çamurdan debelenirken Uşak Belediyesin kamyon ve iş makinaları işte bu şantiyeyi kurdu. Üstelik mazotta belediyeden ve beş kruşu para alınmadı. 
RUHSAT YOK, İZİN YOK, NASIL ELEKTRİK SU BAĞLANDI, NASIL YOL YAPILDI, NASIL ASFALT SATIN ALINIYOR?
Şimdis ıkı durun bu tesisin inşaat ruhsatı yok, çalışma ruhsatı yok, çed ruhsatı yok. Üstelik burası tarla vasfında olduğu için Tarım'dan izin alınması lazım oda yok. Hiç bir şey yok ama Bu tesisi Fettahoğluna kuruverende Uşak Belediyesi. Üstelik bu şantiyeden şimdi milyonlarca liralık asfalt UTAŞ üzerinden Uşak Belediyesine ve Özel idareye satılıyor. 
FETTAH ERDOĞAN'IAN ARKASINDA KİM VAR
Fettah Erdoğan Ali Rıza Çümen'in iddia ettiği gibi zengin bir aileden gelmiyor. Parası da yok. Fettah Erdoğan göstermelik. İşin arkasında Eyüp Gökhan Özekin Ali Rıza Çümen ile gizli ortakların olduğu iddia ediliyor. Sürekli UTAŞ'tan ve Uşak Belediyesinden Fettah Erdoğan'a para pompalanıyor. UTAŞ'ı adeta Fettah Erdoğan yönetiyor, Belediyenin Fen işleri Müdürlüğünü de. Fen işlerinde ihaleleri hazırlayanlar, kesin kabulü yapanlar da Fettah Erdoğan'ın Denizliden getirdiği admalardan oluştuğu iddia ediliyor. 
ALİ RIZA ÇÜMEN MALLARI FATTAH'IN ÜZERİNE GEÇİRDİ
Bu  arada UTAŞ'In Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen yeni çevre yolu üzerinde aldığı 65 dönümlük 3 parça araziyi Fettah Erdoğan'ın üzerine geçrirdi. 
ACİL RUHSAT LAZIM
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın görevden alınacağı istifa ettirileceği iddaları üzerine paniğe kapılan Fettah Erdoğan ve gizli ortakları hemen kaçak şantiyeyi ruhsatlandırmak için çalışmaya başladılar. usak.tv ye gelen bilgilere göre Nurullah Cahan ve Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur kaçak şantiyenin ruhsat sorununu kavgasız gürültüsüz sorunsuz çözmek için kolara sıvadılar ve Çarşamb günü Belediye Meclisine ek gündem maddesi olarak geririp meclisten geçirmeyi planlıyorlar.   Üsteklik %50 terk olayı olmadan tamamını imardan geçrimeye çalışıyorlar. Normal vatandaşın aylarca yıllarca uğraştığı prosedürler Fettah Erdoğan ve gizli ortakları için geçerli değil. Onlar önce tesis kuruarlar sonra ise imar değişikliği ruhsatlar. 
ŞİMDİ SORUYORUZ, 
SAYIN VALİM BU NE REZİLİKTİR, SAYIN ÇEVRE MÜDÜRÜ BU NE REZİLLİKTİR, SAYIN TARIM İL MÜDÜRÜ BU NE REZİLLİKTİR

Sizin bu olaydan haberinizin olduğunu düşünmüyoruz. Ancak giden Valii Ahmet Okur'un bu olaydan haberi vardı. Biz defalarca bu şantiye ile ilgili haber yaptık. Ne Savcılık ne de Valilik ne oluyor burada demedi. 
Çevre Müdürlüğü uyuyor, Tarım il Müdürlüğü uyuyor. Tarım alanları izinsiz talan ediliyor. UTAŞ ve Fettahoğlu tarla düzelteceğiz diye izin alıp tarlaları talan ediyor tarım il müdürü göz yumuyor. 
Bakalım Fettahoğlu ve Uşak Belediyesi bu skandal içinde skaandal olan Asfalt şantiyesinin ruhsatını nasıl çözecek. 


 

Yorumlar (0)
8
parçalı bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2026
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Puan Durumu
Takımlar O P
1.  Galatasaray 30 71
2.  Fenerbahçe 30 67
3.  Trabzonspor 30 65
4.  Beşiktaş 30 55
5.  Başakşehir FK 30 48
6.  Göztepe 30 48
7.  Samsunspor 30 42
8.  Çaykur Rizespor 30 37
9.  Konyaspor 30 37
10.  Kocaelispor 30 36
11.  Gaziantep FK 29 34
12.  Alanyaspor 30 33
13.  Kasımpaşa 30 31
14.  Antalyaspor 30 28
15.  Gençlerbirliği 30 25
16.  Eyüpspor 30 25
17.  Kayserispor 29 23
18.  Fatih Karagümrük 30 20
Takımlar O P
1.  Erzurumspor FK 36 79
2.  Esenler Erokspor 36 73
3.  Amed SK 36 72
4.  Çorum FK 36 67
5.  Bodrum FK 36 63
6.  Pendikspor 36 59
7.  Bandırmaspor 36 56
8.  Keçiörengücü 36 54
9.  Manisa FK 36 52
10.  Sivasspor 36 50
11.  Van Spor FK 36 49
12.  Iğdır FK 36 49
13.  Sarıyer 36 46
14.  İstanbulspor 36 46
15.  Boluspor 36 45
16.  Ümraniyespor 36 43
17.  Serik Belediyespor 36 36
18.  Sakaryaspor 36 34
19.  Hatayspor 36 11
20.  Adana Demirspor 36 6
Takımlar O P
1.  Arsenal 33 70
2.  Manchester City 32 67
3.  Manchester United 33 58
4.  Aston Villa 33 58
5.  Liverpool 33 55
6.  Chelsea 33 48
7.  Brentford 33 48
8.  Bournemouth 33 48
9.  Brighton & Hove Albion 33 47
10.  Everton 33 47
11.  Sunderland 33 46
12.  Fulham 33 45
13.  Crystal Palace 31 42
14.  Newcastle United 33 42
15.  Leeds United 33 39
16.  Nottingham Forest 33 36
17.  West Ham United 32 32
18.  Tottenham 33 31
19.  Burnley 33 20
20.  Wolverhampton 33 17
Takımlar O P
1.  Barcelona 31 79
2.  Real Madrid 31 70
3.  Villarreal 31 61
4.  Atletico Madrid 31 57
5.  Real Betis 31 46
6.  Celta Vigo 31 44
7.  Real Sociedad 31 42
8.  Getafe 31 41
9.  Osasuna 31 39
10.  Espanyol 31 38
11.  Girona 31 38
12.  Athletic Bilbao 31 38
13.  Rayo Vallecano 31 35
14.  Valencia 31 35
15.  Mallorca 31 34
16.  Sevilla 31 34
17.  Deportivo Alaves 31 33
18.  Elche 31 32
19.  Levante 31 29
20.  Real Oviedo 31 27