AK PARTİYİ KARIŞTIRMA OYUNLARI

AK PARTİYİ KARIŞTIRMA OYUNLARI

Hit haberler 05.09.2012, 12:01
AK PARTİYİ KARIŞTIRMA OYUNLARI

Uzun zamandır istemeyerek’te olsa www.usak.tv yi ihmal ettik. Bunun en büyük nedeni internet alanında yeni yapmış olduğumuz yatırımlar oldu. İzmir, Manisa, Alaşehir, Simav’a kurmuş olduğumuz haber siteleri ile alanımızı genişletmek istedik. Çok fazla site ile ilgilenince de ister istemez www.usak.tv ile çok fazla ilgilenemedik. İlk göz ağrımız olan www.usak.tv de normal haberler yer almasına rağmen okuyucunun istediği ses getirici haberlere maalesef zaman ayıramadık. 

            Bizim boşluğumuzu şantaj kokan yayınlar yaparak birileri doldurmak gibi bir hevese kapıldılar. Meydana gelen karışıklıklardan ve küslüklerden faydalanan ve KUVVETLİ Enayi sponsorlar bulan bu arkadaşlar ceplerini doldurma sevdasına düştüler. Bir zamanlar hakaretlere varan yayınlar yaptıkları belediyeden çıkmayan ve kendilerini adeta maaşa bağlatan bu arkadaşlar kendilerince adam yerine konulduklarını sanarak büyük bir heyecan yaşamaya başladılar. İftiralar hakaretler onlar için büyük bir zevk kaynağı oldu. Bir zamanlar sürekli haber yaptıkları özel hastane ile aylar önce anlaşan bu arkadaşlar utançlarından reklamlarını yeni koymaya başladılar. Yani aleyhte haber yapmama karşılığında iyi fiyata reklam koparttılar. Özel bir otobüs firmasının yaptığı her kazayı adeta zevk alırcasına yazan bu arkadaşlar geçinmenin yolunu iyi bulmuşlar ki yeni enayi arama peşindeler. KUVVETLİ Sponsorlarından aldığı dolarları masaya atarak enayi parası diyen Ben hademe iken kimse yüzüme bakmıyordu gazeteci olunca herkes karşında saygı duruşuna geçiyor hazır ola geçiyor diyen bu vatandaşımız bu günlerde AK Partiyi karıştırmaya kafaya koymuş.

                Aylar öncesinden AK Parti’nin muhtemel belediye başkanlarını hedef tahtasına oturtan ve bir bir aleyhlerinde haber yaparak belden aşağıya vurarak hakarete varan yayınlar yapan bu arkadaşlarımız bu hafta yine AK Partiyi karıştırma hevesiyle harekete geçtiler. Neden yazıyorsunuz diyen AK Partililere de usak.tv ye reklam veriyorsunuz bize vermiyorsunuz diyerek bizim de önümüz kesmeye çalışıp kılıf uydurmaya çalışan bu arkadaşların esas amacını usak.tv olarak bizler açıklıyoruz. Bu sevgili kardeşimiz her yerde gerile gerile CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz’ın basın danışmanlığını yaptığını söylüyor. Daha önce MHP ile içli dışlı olan ve Belediye anlaşınca birden bire MHP den uzaklaşarak belediyenin yayın organı haline gelen KUVVET’Lİ Enayi sponsor bularak matbaayı kuran ve matbaasını da belediye ye taşıttıran, masraflarını başkana ödettiren  ancak bu günlerde KUVVET’li Enayi Sponsorlar bulmakta zorlanan bu arkadaşlar günlerinin büyük bir bölümünü Uşak belediyesinde Başkanın Özel Kalem Müdürün odasında geçiyorlar.  Gelen giden herkese laf yetiştiren bazen gelenlerle tartışan ve iticilik abidesi bu arkadaşlar sözüm ona geleceğin belediye başkanını seçmek için şimdiden kolları sıvamışlar. Onların bu hafta yaptıkları karıştırma haberin altında aslında Ali Erdoğan’a AK Partide yer edindirme hamlesi. Hemen hemen herkese çamur atarak AK parti içinden aldıkları bazı bilgileri de katarak İl Yönetimi Yöneticileri ve bir çok kişiyi suçlayan bu arkadaşların esas gayesi AK Parti yönetimini ve AK Parti’nin muhtemel Belediye Başkan adaylarını yıpratmak. AK Parti İl Başkanı Mehmet Gün ve AK Partinin çok büyük çoğunluğu Ali Erdoğan’ı değil Ak Partiden aday yapmak kapıdan içeri koymayı bile düşünmüyor. Bunu çok iyi gören Ali Erdoğan ise AK Parti Milletvekili İsmail Güneş’i yanına çekerek günler öncesinden zaten AK Partiden aday olma operasyonunu başlatmıştı.

Her açılışa İsmail Güneş’i davet eden sürekli istişare eden Ali Erdoğan’a MHP kapıları tamamen kapalı. Ali Erdoğan’ın CHP’den bile Belediye Başkan adayı olabileceği zaman zaman dillendirildi. CHP’nin ve Özellikle Dilek Akagün Yılmaz ve ekibinin yerel seçimlerde Ali Erdoğan’a destek verdiği zaten biliniyor. Ancak Ali Erdoğan’ın CHP’den aday olma ihtimali hemen hemen yok. Çünkü CHP tabanı da artık Ali Erdoğan’a sıcak bakmıyor. Bundan önceki seçimlerde kendi adaylarını beğenmeyen kendi adaylarına kızan CHP liler Ali Erdoğan’a hep oy vererek destek olmuşlardı. Ancak bundan sonra böyle bir desteğin gelmesi de beklenmiyor.

                Ali Erdoğan’n Bağımsız Belediye Başkanı olması imkansız. Bu nedenle 3. Dönem için tek bir parti kalıyor o da AK Parti. İşte Ak partinin esas karıştırılmaya çalışılmasının nedeni de bu. Birileri Ali Erdoğan’a AK Parti’de yer hazırlamak için düğmeye bastı. Eğer Ak Parti bunu göremez ve birbirine düşerse Ali Erdoğan için gün doğar. İşte O zaman ‘da ALİ Erdoğan AK Parti’den aday olur ve nasıl MHP yi birbirine düşürdüyse AK Partiyi de birbirine düşürür. Ali Erdoğan’lı AK Parti seçimi kazanır mı diye sorarsanız  bu saten sonra zor görünüyor. Ancak Ali Erdoğan her zaman ki kurnazlığı ile gelecek yaz büyük bir atılım yaparak aleyhine olan imajını düzletebilir. Ali Erdoğan son senesinde Kayaağıl kaplıcalarını açarak, Kentsel dönüşümde yol kat ederek, ana yolları açarak park ve bahçeleri pırıl pırıl yaparak, Atatürk Kültür Merkezine Kule’yi dikerek yine Uşaklılara Ali Ali dedirtme hesapları yapıyor. Bu hesap tutar mı tutar. Seçim öncesi de bol keseden vaadler vererek Uşaklıları etkilemeyi başaran Ali Erdoğan MHP’yi de çok kısa bir zamanda hallaç pamuğu gibi dağıtmamış mıydı. O zaman da AK Parti aleyhine sürekli yayın yapan  bir televizyon kanalına sarılarak seçimden sonra yüz milyarlarca belediye kasasından para aktartan Ali Erdoğan değil miydi.? MHP yönetimi de Ali Erdoğan’ın başkan adaylığından önce değişmemiş miydi. Ali Erdoğan’a karşı olan yönetim pasifize edilmiş miydi.

                Şimdi aynı hesaplar aynı oyunlar AK Parti için oynanmak isteniyor. Eğer Ak parti bu oyuna düşerse şimdiden belediye seçimlerini kaybetmiş demektir.

 

Yorumlar (0)
8
parçalı bulutlu
Namaz Vakti 17 Nisan 2026
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Puan Durumu
Takımlar O P
1.  Galatasaray 29 68
2.  Fenerbahçe 29 66
3.  Trabzonspor 29 64
4.  Beşiktaş 29 55
5.  Başakşehir FK 29 47
6.  Göztepe 29 47
7.  Samsunspor 29 39
8.  Çaykur Rizespor 29 36
9.  Kocaelispor 29 35
10.  Konyaspor 29 34
11.  Gaziantep FK 29 34
12.  Alanyaspor 29 33
13.  Kasımpaşa 29 28
14.  Antalyaspor 29 28
15.  Gençlerbirliği 29 25
16.  Kayserispor 29 23
17.  Eyüpspor 29 22
18.  Fatih Karagümrük 29 20
Takımlar O P
1.  Erzurumspor FK 35 78
2.  Amed SK 35 72
3.  Esenler Erokspor 35 70
4.  Çorum FK 35 64
5.  Bodrum FK 35 62
6.  Pendikspor 35 58
7.  Keçiörengücü 35 54
8.  Bandırmaspor 35 53
9.  Sivasspor 35 50
10.  Manisa FK 35 49
11.  Iğdır FK 35 48
12.  Van Spor FK 35 46
13.  Sarıyer 35 46
14.  Ümraniyespor 35 43
15.  İstanbulspor 35 43
16.  Boluspor 35 42
17.  Serik Belediyespor 35 36
18.  Sakaryaspor 35 33
19.  Hatayspor 35 10
20.  Adana Demirspor 35 6
Takımlar O P
1.  Arsenal 32 70
2.  Manchester City 31 64
3.  Manchester United 32 55
4.  Aston Villa 32 55
5.  Liverpool 32 52
6.  Chelsea 32 48
7.  Brentford 32 47
8.  Everton 32 47
9.  Brighton & Hove Albion 32 46
10.  Sunderland 32 46
11.  Bournemouth 32 45
12.  Fulham 32 44
13.  Crystal Palace 31 42
14.  Newcastle United 32 42
15.  Leeds United 32 36
16.  Nottingham Forest 32 33
17.  West Ham United 32 32
18.  Tottenham 32 30
19.  Burnley 32 20
20.  Wolverhampton 32 17
Takımlar O P
1.  Barcelona 31 79
2.  Real Madrid 31 70
3.  Villarreal 31 61
4.  Atletico Madrid 31 57
5.  Real Betis 31 46
6.  Celta Vigo 31 44
7.  Real Sociedad 31 42
8.  Getafe 31 41
9.  Osasuna 31 39
10.  Espanyol 31 38
11.  Girona 31 38
12.  Athletic Bilbao 31 38
13.  Rayo Vallecano 31 35
14.  Valencia 31 35
15.  Mallorca 31 34
16.  Sevilla 31 34
17.  Deportivo Alaves 31 33
18.  Elche 31 32
19.  Levante 31 29
20.  Real Oviedo 31 27