Uşak TV

UŞAK 64 REKORA KOŞUYOR

Teknoloji

UŞAK 64 REKORA KOŞUYOR

Günümüzde gelişen ve hemen hemen herkesin içinde bulunduğu sosyal medya'da Uşak'ımızı tanıtan ve tüm hemşerileri buluşturan bu platformun adı Uşak 64. ( //www.facebook.com/ussak64 )
Facebook'taki ilk Uşak sayfası olma özelliğindeki bu sayfa kısa zamanda 25 Bin den fazla Uşaklıyı biraraya getirdi ve paylaşımlarla, resimlerle şehrimizi en iyi şekilde tanıtmaya devam ediyor.
Sosyal medyanın gücü hiç şüphe yok ki tartışılmaz bunu geçtiğimiz aylarda çıkan olaylarda gördük. Amacına uygun kullanılırsa çok iyi işler ve planlanan hedefler tutturulabilir. Uşak 64 Yöneticisi Ramazan Kaya Usak.tv ye yaptığı açıklamada: 
"Sayfanın bu yolda hedefi öncelikle Uşak'ı tanıtmak; memleketine hasret duyanlara resimlerle, videolarla bir nebze de olsa bu hasreti gidermek adına paylaşımlar yapmak, unutulmaya yüz tutmuş güçlü tarihimizi canlı tutmak gibi birçok konuyu ele alabiliriz.
Haber konusu da çok önemli bu yüzden en doğru ve tarafsız haberleri kaynağı usak.tv den tüm dünyaya biz de duyuruyoruz.
Bunların dışında sadece Uşak'ta değil artık bütün dünyada olduğu gibi internet dünyasına giremeyen, sosyal medyayı iyi kullanamayan yerel gazeteler, tv kanalları, medya grupları tartışmasız kendi zeminlerini hazırlamaktadır.
Örnek vermek gerekirse bugün kaç kişi yerel tv kanallarını izliyor? Kaç kişi gazete alıp okuyor? Ama internet dünyasında sayılar çok net. Sayfamızda paylaştığımız bir içeriği 25 bin Uşaklıya gösteriyoruz. Net istatistikleri aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.
Şehrimizdeki en üst düzey yetkililer dahil 7 den 70 e tüm kesimi barındıran bu siteyi incelemenizi tavsiye ediyoruz. Bu kısa makaleyi sitesinde yayınladığı için usak.tv yönetimine teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.