Uşak TV

Teknosa, Uşak`ta İkinci Mağazasını Açtı

Teknoloji

Teknosa, Uşak`ta İkinci Mağazasını Açtı

Türkiye’nin lider teknoloji perakendecisi Teknosa mağaza yatırımlarına her gün bir yenisini daha ekliyor. Türkiye’nin 81 ilinde tüketicileri teknoloji ile buluşturmayı hedefleyen ve ‘Herkes İçin Teknoloji’ felsefesi ile çalışmalarına devam eden Teknosa, Uşak’ta yeni mağazasını açtı. 280 metrekarelik Teknosa mağazasında, teknoloji severler aradıkları yüzlerce markaanın binlerce ürününü bulabilecekler.

Teknoloji perakendeciliğinin lider şirketi Teknosa, Türkiye’nin dört bir yanında ‘Herkes İçin Teknoloji’ felsefesiyle yaygınlaşmaya devam ediyor. Teknosa, Uşak’ta açtığı yeni mağazası ile Uşak’ta iki, Türkiye genelinde ise toplam 284 mağaza ile hizmet veriyor.

Uşak’ta açılan Teknosa mağazası 3 katlı olup 280 metrekarede tüketicilere hizmet verecek. Bu mağaza da diğer Teknosa mağazaları gibi yüzlerce markanın binlerce elektronik ürününü tüketicilerle buluşturacak.

Bugün itibarıyla 75 ilde 284 mağaza ile Türkiye’nin en yaygın ve ulaşılabilir teknoloji perakendecisi olan Teknosa, 2012 hedeflerine yaklaşmaya devam ediyor. Teknosa, 2012 sonunda mevcut satış alanına net 30 bin metrekarelik yeni satış alanı daha eklemeyi hedefliyor. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.