Uşak TV

MİLLENİCOM UŞAK BAYİLİĞİNİ DUYMUŞ İLETİŞİM ALDI

Teknoloji

MİLLENİCOM UŞAK BAYİLİĞİNİ DUYMUŞ İLETİŞİM ALDI

2001 Yılından itibaren Telekominikasyon sektöründe faaliyet gösteren Mesut DUYMUŞ UŞAK MİLLENİCOM bayiliğini aldı.

UŞAK halkına, kaliteli SES ve ADSL hizmeti sunabilmek ve de halkımızın en iyi HİZMET’e layık olduğunu düşündüğüm için UŞAK MİLLENİCOM Bayiliğini aldım diyen DUYMUŞ İletişim sahibi Mesut DUYMUŞ

“MİLLENİCOM’ UN %77.11 hissesi ülkemizin en büyük kuruluşlarından olan ÇUKUROVA Holdig’e (Turkcell-Mehmet Emin Karamehmet), %22.89 hissesi Avrupa da SES ve ADSL hizmetinde lider konumunda (1998 yılında Almanya’da kurulan ve büyük kısmı Türk sermayesi) olan EUROPEAN TELECOMMUNİCATİON Holding’e aittir.

1045 TELEFONDA UCUZA KONUŞMANIN EN KOLAY YOLU

MİLLENİCOM ilk olarak sesini,Türkiye’nin ilk arama bazında operator seçimi (call by call) Hizmeti 1045 sabit hattan yapılan şehir içi, şehirler arası,uluslar arası ve cep telefonu aramalarında %80’e varan indirimler sağlayarak duyurmuştur.

 A- TİPİ TELEFON HİZMETİ

MİLLENİCOM Türkiye tarafından sunulan A-tipi telefon hizmetiyle ,herhangi bir ön numara çevirmeden yada ek bir cihaz kullanmadan sabit telefonlardan yapılan tüm aramalar ekonomik fiyatlarla, %50’lere varan tasarruf sağlamaktadır.

(Eylül 2009 itibariyle şehiriçi görüşmeler içinde de hizmet verilmektedir.)

A-Tipi Telefon hizmeti’nde ön ödeme ya da sabit ücret bulunmamaktadır.Aboneler arama alışkanlıkların değiştirmeden,arayacakları numarayı her zamanki gibi tuşlayarak,MİLLENİCOM’UN avantajlı tarifeleri üzerinden ve yüksek kalitesiyle telefon görüşmesi yapabilmektedir.

 Bugün itibariyle bankalardan KOBİ’lere ,yabancı ülke temsilciliklerinden kamu kurumlarına kadar uzanan geniş bir yelpazede 40.000’den fazla şirket ve kurumun tercihi MİLLENİCOM A-Tipi telefon hizmeti’dir.MİLLENİCOM Türkiye,abonelerinin kendi aralarındaki görüşmeleri için çok daha indirimli bir tarife sunmaktadır. Bu özel tarife sayesinde geniş tedarikçi, bayi ve şube ağına sahip şirketler,MİLLENİCOM Türkiye çözümlerini tercih ederek telefon harcamalarında önemli ölçüde tasarruf elde etmektedir.

DOPİNG- HIZ 2 KAT FİYAT FİYAT

Doping,bilinen ADSL hizmetlerinin aksine kendisine ait ağ yapısını kullanarak hızlı ve kesintisiz internet erişimini ADSL2+ teknolojisiyle sunmaktadır.

Sunduğu yüksek hızlı internet erişimi ve tüketici merkezli kampanyalarıyla fark yaratan Doping ADSL2+ kullanıcıların yüksek hızda internet erişimiyle tanışması için çok avantajlı tarifeler sunmaya devam etmektedir .

Mevcut bakır kablolar üzerinden veri ve ses iletimi sağlayan ADSL hizmetinin bir üst teknolojisi olan ADSL2+ ile daha hızlı ve kaliteli internet erişimi elde edilmektedir.

ADSL2+ teknolojisini sunabilmek için santrallere yerleştirilen cihazlar aracılığıyla, santrale uzak mesafelerde altyapıdan kaynaklanan frekans azalmaları, kirlenmeleri ya da hat kesintileri en aza inmektedir.

 KURUMSAL VOIP HİZMETİ

VoIP (Voice Over internet Protocol ),IP tabanlı iletişim ağları üzerinden ses taşıma teknolojisine verilen isimdir. VoIP teknolojisi sayesinde,kullanıcılara daha ekonomik hizmet sunmak mümkündür.MİLLLENİCOM Türkiye’nin yüksek teknolojiye sahip alt yapısı üzerinden özellikle görüşme trafiği yoğun şirketlerin ihtiyaçlarına uygun olarak şekillendirilen VoIP hizmeti, ekonomik tarifeleriyle bir çok büyük şirket ve çağrı merkezinin tercihi durumundadır.

MİLLENİCOM Türkiye’nin benzersiz teknolojiye sahip ve birbirinden bağımsız çalışan veri ve ses altyapısı,kullanıcılara yüksek kalitede telefon görüşmesi imkanı sunmaktadır.

MİLLENİCOM’un tüm bu özelliklerinden faydalanmak isteyen Esnaf, Kobi, Kamu kurum ve kuruluşların bizimle irtibata geçip yerinde tanıtım ve hizmet vermeye hazır olduğumuzu duyurur, işlerinizde başarılar dilerim” dedi.

 

UŞAK MİLLENİCOM BAYİİ

Mesut DUYMUŞ

276 224 77 77

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.