Uşak TV
2013-02-01 00:00:00

KARNE VE VELİLER

BÜNYAMİN ÖRS Sınav Dergisi Dersaneleri Rehberlik ve Ölçme Değerlendirme Uzmanı

01 Şubat 2013, 00:00

Bu hafta karne haftası ve çocuklarımız karne alacaklar. Hep çocuklar karne alacak değil ya, bu sefer de biz veliler olarak kendimize karne verelim. Bakalım notumuz kaç çıkacak?

Öncelikle bu sayfanın çıktısını alalım. Sonrasında aşağıdaki maddeleri özenle okuyup aklımıza gelen ilk notu sağdaki boş alanlara yazalım. En sonda olumlu puanlarımızdan olumsuz puanlarımızı çıkararak karne notumuzu bulalım. Bu not neye tekabül ediyor onu da en alttaki listeden bularak sağındaki kutucuğa tik işareti koyalım. Karnemiz hazır. Dilerseniz bu puanını bizimle paylaşabilirsiniz.
Bu karneyi anne-babanın ayrı ayrı doldurması ve sonrasında puanlarını karşılaştırması daha verimli olur. Dileyen anne-babalar karnelerini bir zarf içinde çocuklarına verebilirler.

Şimdi notlarımızı belirlediğimize göre bu hafta çocuklarımızın karneleriyle kendi karnelerimizi karşılaştıralım, ifadelirimizi bu sonuca göre belirleyelim. Biz bir aileyiz ve değerlendirmeyi hep birlikte yapmalıyız. Karnemiz nekadar kötü olursa olsun bu bir son değil başlangıç, hoşgörüyle ve sorunları doğru tespitle her şeyin üstesinden gelebiliriz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.