SEZAYİ DAŞDEMİR BİZİ SAVCILARA HEDEF GÖSTERDİ

Hit haberler 22.11.2017, 21:51 22.11.2017, 22:15
SEZAYİ DAŞDEMİR BİZİ  SAVCILARA HEDEF GÖSTERDİ

Şaka gibi olaylar
Fetö tutuklusu rektör Sait Çelik’in davası  20 Kasım 2016’da  başladı. Dava sonuçlanmadan dava ile ilgili bir şey yazmayacağız. Ancak davada tanık olan ve tanık olarak  iddialarını iddianamede gördüğümüz ilginç bir şahsiyet var.  Rektör tutuklanmadan önce ifadeye koyduğu her iddiayı iddianamede gördük. Bu davanın sosyal medyada hem  gerçek ismiyle hem de fake hesaplarla algı operasyonunu yürütüyor. Bunun yanında algıcı olarak belediye çalışanı  Murat Koparan diye bir hesap daha var. 
Adliye Binasında  Algıya Devam
Üniversitede Şube Müdürü ve Fettahoğlundan sigortalı MHP İl başkanı Muhterem Kuruçay’ın  kankası Sezayi Daşdemir tanık olarak çağrıldığı  adliye koridorundan dava öncesi  algı operasyonu yaptı! Hem de gerçek hesabından!  Böylece yargıya ve iddia makamına yardımcı oldu!!!  “Pensilvanya da olmaktan haz duyan rektörün mahkemesi başlamıştır” ifadesiyle bazı fetö üyeleriyle 3896 görüşme benzeri iddianame bilgilerini Sait Çelik’in resmiyle verdi. 3896 irtibat demesi lazımdı, zira bunların arasında bayram, kandil  vb.  mesajları vardı, bir çoğu 17-25 aralık öncesiydi ama  Daşdemir için fark etmiyordu!   Önemli olan algı yaratmak iddialarının güçlülüğünü ortaya koymaktı.!

Savcının eksiği ne?  Savcılar ne yapmalı?
 Rektörün davasında hem iddia makamı hem tanık olan Sezayi Daşdemir’in fake hesabı olarak bilinen Hasan Rıza İlbeyli hesabından savcılara yapması gerekenleri ve eksikliklerini bildirdi.   Neden İlbeyli hesabı Daşdemirdir bunu anlamak için lütfen şu paylaşımın linkine  bakınız. https://www.facebook.com/ali.g.baltaoglu/posts/10155853220674031
Daşdemir savcılara akıl öğrettiği paylaşımında aynen şöyle dedi. “(Fetö/PDY) yönetici eski rektör Sait Çelik’in hts kayıtları ortada. Fetö İmamı Ömer Yeşil ortada. Lakin kopukluklar var. Sait Çelik’in makam aracındaki GPS cihazıda deliller arasında olması gerekirdi.” 

 

Evet savcılar görevini yapmamış makam aracındaki GPS cihazını  unutmuş! İşte bu sebeple kopukluklar varmış. 
Sayın savcılar İlbeyli iddianameyi beğenmemiş. Bir daha kopukluk olmasın.! İşinizi eksik yapmayın!  Bu arada Sezayi sen de zamanında müdahale etseydin. Biz de tapeleri yayınlayalım olur mu diyordun ya hani! Dosyalara tapelere vakıfsın ya hani. Sonradan mı söylenir böyle önemli şeyler! 
Şaka gibi twet değil mi? 

Hiç olmazsa İfadeleri Alınmalı Gereği Yapılmalıydı!   
Sezayi Daşdemir “21 Kasım 2017’de  yayınladığı “”hiç olmazsa ifadeleri alınmalıydı.” Mealindeki twetle neyi amaçlıyor.  “FETÖ/PDY’nin 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında  örgüt yöneticisi olan Sait Çelik’i  gerek sosyal medyada gerek basın yoluyla aklamaya çalışanların da ilgi makamca en azından ifadelerinin alınması ve gereği yapılması gerekirdi.” Daşdemir, savcıların yapması gerekeni bildirmiş! 
Evet Bir başka twetinde şöyle diyor. Ali Galip Baltaoğlu’nu Kazım Şen’i ve Hakan Koruk’un alınmaması büyük eksiklik ve zaaf en azından gözaltına alınıp bir ifadeleri alınmalı! 

 Bizler  ve yazarımız Ali Galip Baltaoğlu doğru bildiğimizi söylüyoruz Sezayi Daşdemir. Senin gibi algıya oynamıyoruz. Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir şeyi yazıp çizmeyiz. Fetö işi de  sana bulaşır bize bulaşmaz.  Ama bu paylaşımınla savcılara akıl öğretiyorsun. Tutuklayacak bir şey bulamasanız  da hiç olmazsa bir alıp bıraksanız, namuslu insanları lekeleseniz diye yol gösteriyorsun.  Bu arada savcıların kankası olarak bize de haber veriyorsun.   Savcı sizi araştırıyor, diyorsun. Bunlardan korkacağımızı sanıyorsun. yanılıyorsun.  Biliyoruz Sezayi, biliyoruz ve bekliyoruz merak etme.  Sizden korkan sizden beter olsun
 Bizim için asıl sorun şu:   Senin gibi insanları karalayanları ve lekeleyenleri savcı neden alıp hesap sormuyor acaba? Çünkü asıl hesap vermesi gereken sensin.  Biz de bunu sorguluyoruz. Fakat cevabını bulamıyoruz! 

Dökümanlara  göre savcıların yapması gerekenleri söylüyor.
Şu twet ne anlama geliyor.  
 “Hukuk mekanizması gazetecilik sistemindeki 5 N 1 K formülünü uygulayarak Ali Galip BALTAOĞLU, Kazım Şen ve Hakan Koruk’a  mevcut dosyalarını da ekleyerek  kapsamlı bir çalışma yürütülmeli. Zaten iltisakları çözülmüş durumda”
Savcın sana öyle mi dedi Sezayi. İltisakları çözüldü mü dedi! Muhtemelen savcı söylediğini emir telakki eder Sezai Daşdemir! Sen ne büyük adamışın be senden öğrendik, savcıdaki   zaten mevcut olan dosyalarımızı! Sen hangi savcıyla çalışıyorsan söyle fetöcülerle uğraşsın. Gerçek fetöcüler Uşakta elini kolunu  sallayarak dolaşıyor hepsi de pek mağdurmuş! Öğrendik!  
İddianameyi Kim sulandırıyor?
Şu twet nasıl? 
“Fetö, kriptolarıyla halen mevcut misyonu yürütmektedir. Sait Çelik’in sağ kolu Ali Galip Baltaoğlu, Baltaoğlu’nun fareleri  Kazım Şen, Hakan Koruk mecut iddianameyi sulandırmak için talimat almış görünüyorlar” 
Öncelikle  bak Sezayi Daşdemir. Kimdir  fare biliyor musun. Bizim gibi yazıp altına imzasını  atanlar değildir.  Fake hesaplardan haysiyet cellatlığı yapanlara fare denir.  Ayrıca o iddianameyi biz mi sulandırdık, senin, il Başkanının, ve Hüseyin Ufuk Uğur’un Adil Karaman’ın, kankanız Gökhan Acar’ın ve benzerlerinin husumet içeren  ifadeleri mi?   Kim inanır 2011 de ortalıklarda bir dolar tokuşturma, yazarımız Ali Galip Baltaoğlu’nun ve rektörün tarihi eser kaçakçısı olduğu iddialarına!  Bence iddianameyi sulandıranlar biz değiliz sen ve senin gibi adamların ifadeleriyle yola çıkanlar! Anladın mı Sezayi! 

Bir de ananas bölümünde benim ismimden fetö yardakçısı diye  bahsetmişsin. Benim bir geziye katıldım doğrudur. Ayıp değil güneh değil. 2012 yılında 4 gazteci Davet edildik  ve bende gittim o kadar. Bu sana göre yanlış öylemi? Benim yaptığım gezi mi hatadır ve   utanç verici bir şeydir. Yoksa senin bir zamanlardaki sahiplerin için  Yargıtay hakimlerine verilmek üzere eline verdikleri  hediyelerle   bir davada lehinize sonuç almak için  Yargıtay’a hakim ayarlamaya gitmen mi? Merak eden haberimizin içinde  face link adresine girsin okusun seni.   

Sezayi Daşdemir konuşmalarımıza vakıf! 
Sen benim ve başkalarının arasındaki telefon konuşmalarını bunları biliyorsun ya Sezayi. Bu ayıp devlete yeter diye düşünüyorum. Sayın savcılara da şunu söylüyorum. Telefonumuzun dinlenmesinden rahatsız olmayız. Devletimiz gerekiyorsa  dinler   çakallara vermeyin bizim konuşmalarımızı lütfen. Üçüncü şahıslarla konuşmalarımız sırasında Birbirimize küfür ediyormuşuz. Hem de o şöyle bu böyle diye anlatıp duruyor muşuz. Tarihte görülmemiş bir alçaklık diasporasıymış, falan filan.   
Dahası var. Mevcut dokümanlara göre gürünen şuymuş: “Bizim fetö ile iltisaklarımız bir kenara, bu şerefsiz çete Uşak’ta ağlarına düşürecek herkes hakkında şantaj için bilgi ve belge toplamaya çalışıyor,” diyor  İlbeyli! 
Biz şantaj yapmayız Sezayi İLBEYLİ. Kimseyi de tuzağa düşür meyiz. Biz gerçek basınız. Kapan kurarız elbet. Bizim kapanımıza da kamunun malına musallat olan, insanlar ve topluma zarar veren, kısacası  peynire koşan fareler düşer. Anladın mı?

 

Bize müptezel diye hakaret ediyor.   100 lira için diğer müptezelin banka hesabını  kullanarak alabildiğimizden karımızdan  izinsiz arabayı çıkartamadığımızdan filan bahsediyor. 
Bu nasıl bir alçaklıktır anlamak mümkün değil. Biz o yüz liralarla geçiniyoruz Sezayi. Senin gibi ona buna takıp  işyerine 20 küsur icra getirmiyoruz. Azerbaycanlı talebenin üniversite de  1800 TL parasına çöküp sonra da Türkçülük milliyetçilik yapmıyoruz. 
Bu İlbeyli hesabı rektörü tutuklatan Savcı Bahadır Sakaoğlu ile de arkadaştı. Birbirlerinin paylaşımlarını milliyetçilik adına birbirlerinin twetlerini   paylaşıyorlardı.  Onu da hatırlatalım. Devlet Uşak’ta hiç bu kadar yıpratılmamış, örselenmemişti. 

 

Bahadır savcımın yargıladığı ve mahkum ettirdiği bu adamı kendisine nasıl yakıştırmıştı  hala anlamış değiliz. 
Sezayi Daşdemir Umutsuzluğa mı kapıldı?
21 Kasım 2016 08.58’de yayınladığı ilginç bir twet daha var. Bu kez, “Adalet er yada geç tahakkuk edecektir. Bu vatana seçilmiş meşru siyasi iradeye yapılmış suikastların bedelini bu hain mekanizma içersinde olan herkese ödetilmelidir. Korku ve yeise kapılmak yok, bizler son nefese kadar mücadele edeceğiz.” 


Bizim bilmediğimiz senin bildiğin ne var Sezayi Daşdemir? Neden korkuya ve yeise kapıldın ki? 

Ali Galip Baltaoğlu’nu  Neden Gözaltına Almıyor sunuz?
Daşdemir’in bir twete daha var ki evlere şenlik. Saat 09.00 da atmış. “Ali Galip BALTAOĞLU’nun gözaltına alınmamış olması farkında olmadan delilleri karartması için zaman tanımak anlamına gelir. Bu mahkukun ifadeleri, yazıları ortadayken halen ahkam kesme cüreti bulması bu dava için bir zaaftır.”  
Yani diyor ki savcılara  bu adamı tutuklamıyorsunuz ve siz farkında değilsiniz, ben sizi uyandırayım.  Baltaoğlu’na delilleri karartmak için zaman tanıyorsunuz!   Yapmayın böyle şeyler. Bak bu adam hala yazıyor çok cüretkar nereden  buluyor bu cesareti. Bu davanın en büyük zaafı da budur. Alın bu adamı içeri diyor! Zaaf gösteriyorsunuz diyor!

Bak Sezayi Daşdemir iddia makamının rektör çelik’le ilgili delil karartması mümkün değildir. Ancak bildiklerini mahkemede söyleyebilir tanıklık ederdi. Fakat tanıklığını  mahkeme heyeti bazı gerekçelerle reddetmiş. Sen rahat ol. Tanık değil artık yani.  Ancak biliyoruz ki sen rahat değilsin Sorunun da delil karatma değil. Sen savcılara diyorsun ki alın bu adamı yazmasını engelleyin ve fetöcü diye lekeleyin. Hem de yazarımızın fetöcü olmadığını  bizzat kendi ifadelerinde beyan etmişken!
  
Kazım Hakan ve Ali Galip FETÖ  ile mücadele edenlerle mücadele ediyormuş! 
21 Kasım 09. 19’da savcılara şöyle hedef gösteriliyoruz. 

 

“Hangi saikle olursa olsun ne sebeple olursa olsun Uşak’ta Fetö ile mücadele edenlerle mücadele ediliyor ve bu sistemli yapılıyor. Fetö’nün misyonu devam ettiriliyor. Dün fetönün hedefinde olanlar bugün Kazım, Hakan ve Ali Galip ekürisinin hedefinde.”
Yani haydi savcılar göreve diyor Sezayi Daşdemir!  Bu adamları fetöden alın artık diyor! 
Sezayi Daşdemirgiller Kendilerinden Eminmiş!  
09.09  da ilginç bir twet yayınlandı. “ Hem HSYK hem de ilgili bakanlığımız tarafından Uşak’taki FETÖ davası  takriben müşahhas derecede ilgilileri tarafından tevali edilmektedir. Kritik bir dava Allah bu vatanı sevenlerin yardımcısı olsun, işin arkasında iş. Lakin kendimnizden eminiz.”
Cümleden bir şey anlaşılmıyor aslında. Cümleden anladığımız kadarıyla hem   Bakanlık hem hsyk  davayı takip ediyor demek istiyor herhalde. Bu bilgiyi nereden  edinmiş bilmek isteriz. Sana bu tür bilgileri kimler veriyor?  Kritik bir dava diyorsun  Neden kritik bir bilmiyoruz. Galiba sizin için kritik.  Sanki meclisi bombalayanların davası gibi anlatıyorsunuz. Bu dava  sadece Sezayi’nin,  il başkanı muhterem belediye bağlılarının husumetle tanıklık ettiği bir dava o kadar . 
Bu dava olsa olsa sizler  için kritik olabilir. Çünkü kumpasınızın ip uçları bu davanın içindedir. Bir de “işin içinde iş,” diyorsun.  Bizde Sezayi ne iş diyoruz? Sen ne biliyorsun? Son cümle çok önemli. “Lakin biz kendimizden eminiz” diyorsun. 
Siz kimsiniz Sezayi  Daşdemir? Kim adına ve ne adına konuşuyorsunuz? Savcılığı mı temsil ediyorsunuz.?  

 

Sonuç olarak sen söyle savcılar uygulasın öyle mi Sezayi Daşdemir? Şunu bil. Ne bizler ne yazarımız suç işlemedik. Doğruları yazıyoruz. Algı yaratmak için yazmaktan, önünüze geleni fetöcü ilan etmekten vazgeçin. Bizden olmaz da senden fetöcü olur, onun gerekçesini de ben sana sonra yazacağım. Söyle de sana devletin belgelerini gösterenlere, seni yazmadan önce  beni hemen alsınlar! 
 Bundan böyle  ağzından  çıkanlara dikkat et. Bizi savcılara hedef gösterip durma. Çünkü bize hiç  etkisi olmaz, yazacağımızı yine yazarız. Söylediğine göre savcıda zaten mevcut dosyalarımız varmış. Bak savcılıktan verdiğin haberlere inanırız.  Bunu rektörün davasından zaten biliyoruz. Bakalım yazdıklarının hedef göstermelerinin savcılara ne kadar etkisi olur, bekleyelim görelim!    Günü gelir bütün dosyaları tek tek açarız. Savcı alırsa  gireriz. Devletimiz bizi bir müddet misafir eder, sonra çıkarız. Çıktığımızda yine yazarız. Anladın mı Sezayi İLBEYLİ! 

Yorumlar (1)
iftira 6 yıl önce
kızdığın, diş geçiremediğin dik duran insanlara atılacak en kolay iftira fetöcülük iftirası. bunu da özellikle fetö ile güçlü bağları olanlar yapıyor. mhp başkanının ve diğerlerinin iftiralarını sayenizde öğreniyoruz kazım bey. sizinle ilgili bu iftiralara da inanmıyoruz. Allah yardımcınız olsun. sizi destekliyoruz.
14
parçalı bulutlu
Günün Anketi Tümü
Karahallı Belediye Başkanı Ali Tpçunun Çalışmalarından mennumusunuz?
Karahallı Belediye Başkanı Ali Tpçunun Çalışmalarından mennumusunuz?
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Galatasaray 30 81
2. Fenerbahçe 30 79
3. Trabzonspor 30 49
4. Beşiktaş 30 46
5. Kasımpasa 30 43
6. Başakşehir 30 42
7. Rizespor 30 42
8. Antalyaspor 30 41
9. A.Demirspor 30 39
10. Alanyaspor 30 39
11. Sivasspor 30 38
12. Samsunspor 30 36
13. Kayserispor 30 36
14. Ankaragücü 30 33
15. Hatayspor 30 33
16. Konyaspor 30 33
17. Gaziantep FK 30 31
18. Karagümrük 30 30
19. Pendikspor 30 29
20. İstanbulspor 30 13
Takımlar O P
1. Eyüpspor 27 64
2. Göztepe 27 56
3. Sakaryaspor 27 47
4. Ahlatçı Çorum FK 27 45
5. Kocaelispor 27 45
6. Bodrumspor 27 44
7. Boluspor 27 43
8. Bandırmaspor 27 41
9. Gençlerbirliği 27 40
10. Erzurumspor 27 37
11. Ümraniye 27 33
12. Keçiörengücü 27 32
13. Manisa FK 27 31
14. Şanlıurfaspor 27 27
15. Tuzlaspor 27 27
16. Adanaspor 27 27
17. Altay 27 15
18. Giresunspor 27 7
Takımlar O P
1. Arsenal 28 64
2. Liverpool 28 64
3. M.City 28 63
4. Aston Villa 29 56
5. Tottenham 28 53
6. M. United 28 47
7. West Ham United 29 44
8. Brighton 28 42
9. Wolves 28 41
10. Newcastle 28 40
11. Chelsea 27 39
12. Fulham 29 38
13. Bournemouth 28 35
14. Crystal Palace 28 29
15. Brentford 29 26
16. Everton 28 25
17. Luton Town 29 22
18. Nottingham Forest 29 21
19. Burnley 29 17
20. Sheffield United 28 14
Takımlar O P
1. Real Madrid 29 72
2. Barcelona 29 64
3. Girona 29 62
4. Athletic Bilbao 29 56
5. Atletico Madrid 29 55
6. Real Sociedad 29 46
7. Real Betis 29 42
8. Valencia 28 40
9. Villarreal 29 38
10. Getafe 29 38
11. Las Palmas 29 37
12. Osasuna 29 36
13. Deportivo Alaves 29 32
14. Mallorca 29 30
15. Rayo Vallecano 29 29
16. Sevilla 29 28
17. Celta Vigo 29 27
18. Cadiz 29 22
19. Granada 28 14
20. Almeria 29 13