14.08.2016, 14:40

SARIKLI FREDLER , SARIKLI LAWRESNLER BENDEN NE İSTİYOR! HODRİ MEYDAN! (1)

 Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Şu günlerde benim ve rektörün hakkında   sosyal medyada Uşak Belediyesi ve doğal olarak Uşak-Menzil merkezli sahte hesaplar üzerinden iftiralar atılıyor. Kripto fetöcü olduğum iddia ediliyor. 
Beni ve inanç dünyamı Uşak’ta beni tanıyan herkes tanır. En çokta bu iftiraları atan mihraklar bilir. Bir haftadır düşünüyorum bu kadar bilinen ve hayatı fetö ve benzer inançlara sahip kişi ve kurumlarla fikri olarak mücadeleyle geçmiş bir insana bunu niye yaparlar diye!  İlk akla gelen, rektörle olan yakın dostluğum ve mesai arkadaşlığım oldu. Fakat düşündükçe tek sebebin hatta ilk sebebin bu olmadığına karar verdim.  İnançlarımın, İslami  itikadımın,   tutum ve davranışlarımın da   saldırıda etkin olduğuna  kanaat ettim.   Bu yazımda inancalarımı da ifade edeyim de, bu arkadaşlar inançlarıma doğrudan saldırma fırsatını bulsunlar. Fetö’yü birinci dereceden kullanmak zorunda kalmasınlar.  Millet inançlarım konusunda tavizsiz olduğumu,  kimin neye inandığını kimin neyi savunduğunu görsün ve bilsin istedim.  
Öncelikle o  çevrelere ve mihraklara bir mesajım var. Hakkımda ne yazdınızsa arkasına düşün. Sahte hesaplar arkasına sığınmayın. Sahte hesaplardan insanlara isimsiz ihbar tavsiyesinde bulunmayın. Bilgi kirliliği yaratarak fetöcüleri devletin gözünden kaçıracak, masum insanlara ise bedel ödetecek ortamlara sebep olmayın. Buna hizmet eden herkes fetöcüdür.   Sarıklı, Fred’lere,  Lawrence’lere hizmet ediyordur!  Bu ülkede yaşayan herkesin bu örgütü deşifre etmesi vazifesidir. Vazifenizi yerine getirin. Yiğitseniz altına imzanızı atarak beni Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, YÖK’e Emniyet birimlerimize, MİT’e Cumhuriyet Savcılıklarımıza şikâyet edin. Dahası sizde zerre kadar yiğitlik, mertlik, ahlak varsa, zerre kadar Müslümanlık iddiasındaysanız hakkımda ürettiğiniz her şey için şikayetinizi resmi olarak yapın. 
Böyle bir erkek aranızdan çıkarsa, bak burası tam yeri, çıkalım basının önüne mülaene yapalım. Hani meşhur beddua mı, mülaane mi tartışması çıkartılmıştı,, hatırlar mısınız. Fetonun bedduasına fetöcüler bedua değil,   mülaane demişlerdi. Fetocular haklı çıktı! Mülaene imiş.!  FETÖ cüleri Allah’ın laneti buldu!  Feto bunu 20/12/2013’te Allah(cc) ’tan talep etmişti, tam 2 yıl, 6 ay 25 gün  sonra  Allah(cc)’ın laneti onu ve adamlarını yakaladı.  Garantili bir iş yani! Haydi yiğitler var mısınız,  çıkalım basının önüne Ali imran 231’de ifade edildiği gibi. “ Haydi gelin oğullarımızı ve oğullarınızı, hanımlarımızı ve hanımlarınızı ve bizzat kendimizi ve kendinizi çağırıp, sonra da gönülden Allah'a yalvaralım da bu konuda kim yalancı ise Allah'ın lânetinin onların üzerine inmesini dileyelim.”
Var mısınız, canavar  Fetö avcıları!  Devlet ve millet için çalıştıklarını iddia ederek,   fetöcüler gibi iftira etmeyi kumpas kurmayı bir metot olarak benimseyen aynı yolun yolcuları!
 Evet bu sosyal medya, sahtekarların elinde  bahşetmesi zor bir canavar. 14 Nisan 2014 de usak.tv’de  “Telafisi Mümkün Olmayan Zarar Sosyal Medya!” diye bir makale yazmıştım.  Bugün, sahte hesaplar arkasında fetö  ile mücadele eden iftiracılar, kalleşler ve hainlerin fink attığı bu sosyal medya hakkında şunları söylemişim. 
“Bunun yanında sosyal  medya çok daha mühim patolojiler de  barındırıyor. Yüzyüze konuşamayan toplumun sığınağı oldu.  Geçen gün televizyonda bir eski siyasetçi namertler alanı diye tasvir etti.  Gerçekten de öyle. Fikir savaşı verdiğini sanan, Cemil Meriç’in tabiriyle idraklerine deli gömleği geçirilmiş insanların aksiyon ve hakaret alanı. Kimi cihat ediyor kimi devrim yapıyor.  Yüzyüze, geldiğinde tek kelime etmeye birikimi ve cesareti olamayanların kendini kahraman hissettiği, dahası yeterli ve birikimli hissettiği yalancı pehlivanlar, kabadayılar diyarı.   A-sosyal tiplerin kendini sosyal kabul ettiği  rüyalar alemi. Gerçek hayatta ve sosyal medyada iki farklı kişi,  bambaşka ikili kişilikler üreten bir yapı. Ağzına vur ekmeğini al tipindeki şahsiyetler, sosyal medyada iflah  olmaz militanlara dönüşüyor.  Öyle bir yer ki sosyal medya,   Rahmetli Uğur Mumcu’nun  tarifiyle bilgi sahibi olmayanların fikir sahibi olduğu  bir ülkede yaşadığımızın kanıtı.  İlköğretim seviyesi bilgi ve görgüleriyle, ilimde sanatta fikirde felsefede koca koca laflar eden   allamelerin dünyası! “ 
O günden bugüne çok daha gerilere gittik maalesef. Fetö  terör örgütü  millet nezdinde tamamen  deşifre oldu, devlet ve milletin  bekası için bu yapıyı devletin içinden söküp atma kararı alındı.   
Şu bir gerçek 17-25 Aralık 2013 darbesinden sonra bile, iktidar bu yapıyla layıkıyla mücadele etmedi, edemedi, mücadele eder göründü. Devletin kılcal damarlarına kadar yayılmıştı ve güce tapan bürokrasi,  o günlerde  Recep Tayyip Erdoğan’ı kuşattığı, güç olarak görmediği, göremediği için bir türlü harekete geçmedi. Lider, etrafında bulunan küçük bir grupla beraber tek başına çırpındı durdu.  Zirvelerde tek başınaydı, ama millet arkasındaydı! 
Bugün mücadele de başka bir aşamaya geldik ve ciddi sorunlar yaşamaya başladık! Sanıyorum 2009 dan beri face hesabım ve burada 2300 e yakın arkadaşım var(çoğu öğrencilerim).  Hayatımın hiçbir döneminde kendimi ve inançlarımı saklama gibi bir derdim  olmadı.  Allah’tan başkasından korkmadım ve özgür yaşadım.  Bu sıralar beni araştırmaya meraklı fetö avcısı kahramanlar ortalıkta.  Sosyal Medya hesabıma  girip kendilerini doğrulayacak delil bulmaya çalışıyorlar. Merak etmesinler hesabımı hiç kapatmadım. Hiçbir paylaşımı mı da silmedim. İstediğiniz kadar geriye gidip meraklarınızı giderin. 2009’a kadar yolunuz var yani, hadi kolay gelsin…
Fethullah denen din adamı kisveli soytarı ve benzerleriyle hiçbir zaman başım hoş olmadı. Güç ve iktidar peşinde koşanlara hep mesafeli oldum. Hele bunlar dini bir yapı mensubuysalar iki katı dikkatli oldum. 
Çünkü Fatır Suresi 5 ayeti bana inmişti! Siz ey insanlar! İyi  bilin ki Allah'ın vaadi gerçekleşecektir! Şu halde dünya hayatı sizi asla ayartmasın! Dahası aldatıcının hiçbir türü sizi Allah (hakkındaki asılsız düşünceler) ile aldatmasın! Diyordu yaradan!
Çünkü; Tövbe suresini 34. Ayeti  bana inmişti!  Ey iman edenler! Hahamlardan ve rahiplerden birçoğu insanların mallarını haksız yollardan yerler ve Allah’ın yolundan alıkoyarlar. Altın ve gümüşü yığıp da onları Allah yolunda harcamayanlar yok mu, işte onlara elem verici bir azabı müjdele!! diyordu yaradan!
Bu feto soytarısı sanıyorum 2012 yılının sonlarında “Kuran Müslümanlığı diye bir sapıklık çıktı, usul-i din uleması, hadisin Kuran’a ihtiyacından daha fazla, Kuran’ın hadise ihtiyacı vardır diyorlar” dediğinde sosyal medyadan en sert tepkiyi koymuş bu adamın Müslüman olamayacağını söylemiştim.
Çünkü Nahl 89, Kehf 26-27, Ankebut 51  ayetleri  bana inmişti “…….Sana bu Kitap'ı indirdik ki herşey için ayrıntılı bir açıklayıcı, bir kılavuz, bir rahmet, Müslümanlara da bir müjde olsun” “ …İnsanların O'ndan başka dostu yoktur. O, hiç kimseyi hükümranlığa ortak kılmaz.” “ Rabbinin Kitabı'ndan sana vahyedileni oku. Onun kelimelerini değiştirebilecek yoktur. O'ndan başka bir sığınak da bulamazsın” “Kendilerine okunan bir Kitap'ı sana indirmiş olmamız onlara yetmiyor mu? Bunda, inanan topluluk için rahmet ve ibret vardır.”
Kuran Müslümanlığı sapıklıktır ifadelerine birkaç gerçek ve cesur İslam bilgini dışında kimse tepki göstermedi. Fetö’nün Emniyet ve yargı da tam hâkimiyeti vardı. Cesaret isterdi! Kumpas kurup ezerlerdi!  Tam bir sene sonra, 17-25 Aralık sürecinden sonra Ak Parti kanadından da bazı din adamları bu yaklaşımın İslami olmadığını söylemek zorunda kaldı. Din bu değildi. Siyasal zaruretlere göre yorumlanacak ve kullanılacak bir şey, hiç değildi!
Toplum olarak suçluyuz ve suçluyduk. Cumhurbaşkanımız bu durumu gerçek anlamıyla 3-4 yıl önce anladığını ifade ederek, Allah ve millet bizi affetsin dedi. Bu feraseti ve basireti hepimizin göstermesi gerekir. Düşünemedik ve  akledemedik!   Zira 15-16 Temmuz günü aklımızı kullanamamanın faturasını milletçe ödedik!  
4 Eylül 2014’te  “Maklubelerle (Pilav üstü et-) beslenilen evlerden dava adamı değil besleme çıkar! “Otorite”’nin personel kaynağıdır beslemeler. Otorite besler, hizmetini alır. “Hizmet” ‘in kime hizmet ettiği önemlidir!” diye yazdığımda, ülkede henüz bu denli fetö avcılığı yoktu. Henüz çoluk çocuk fetö uzmanı olmamıştı. Bu çoluk çocuğu kullanan, insanların mallarını haksız yollardan yiyen ve Allah’ın yolundan alıkoyan  ruhbanların, fetönün haşhaşilerinden boşalan alanlara kendi haşhaşilerini doldurma hırsı bu kadar açığa çıkmamıştı!  Olağanüstü hal uygulamasını, kendimize alan açmak için kullanalım,  bu vesileyle başka partilerden olanları da fetöcü diye araya götürelim  ahlaksızlığında  ruhban bozuntularını  ve onları putlaştıran  kullarını bu kadar tanımamıştık!  Farklı siyasi yapıda olanları da fetöcü diye yerim diyen ve bu ahlaksızlığı uygulayanlar,  7 Ağustos’ta  kent meydanlarında ve Yenikapıda Cumhurbaşkanımızın kurmaya çalıştığı birlik ve beraberlik iklimine zarar verdiklerini  anlamayanlar, ya ahmak,  ya da yapılanı bozmakla mükellef hain fetöcülerdir.  
İstihbaratçılarca bilinen  bir şeydir ama işin uzmanlarından Prof.Dr. Ahmet KELEŞ  cemaatin büyük bir kısmının Menzilcilerin içine girerek saklandığını daha  birkaç gün önce tv de söyledi. İstihbaratçı Bülent Orakoğlu’da bunu söylüyor.  Şayet bunlar,  Cumhurbaşkanımızın yaptığını yıkma girişimini, gafletle yapmıyorlarsa, yaptıklarını ihanet olarak görmüyorlarsa,   en az fetöcüler kadar hain ve bölücüdürler!  
 Farkında değil misiniz, büyük bir felaketin eşinden şimdilik döndük. Tehlike geçmiş değil ne yapmaya çalışıyorsunuz diyen kimse aralarından çıkmıyorsa, çıkamıyorsa, mezhep meşrep  kavgasına tutuşmuş, Suriye, Irak ve İslam dünyası bunlara ibret olmuyorsa yapacak bir şey yok! 
Ama yağma yok. Bu milletin kahir ekseriyeti durumun farkında.  Bilinsin ki;  biz Milletçe  FETÖ’yü gönderip METÖ’ye mahkum olmayacağız!
Kahpe ve  neydüğü, belirsiz, sosyal medya sitelerinden Rektör Sait Çelik, Fetöcü demekle,  fetöcü yapamazsınız. Bana kripto fetöcü diyerek fetöcü yapamazsınız. 30-40 bin  arasında takipçisi olan  hesaplardan haysiyet katliamı yapmakla, başarı kazanacağınızı size kim söylediyse yanlış söylemiş. Kim öğrettiyse yanlış öğretmiş! Bir yalanı 40 bin kişiye yaydırsanız, milyon kişiye ulaştırsanız ne elde edeceksiniz! Yanlış milyonlarca da olsa, oradan  doğru çıkmaz. Çıkmadı!
Çalıntı soruların, alınan haraçların, istismar edilen kurban et-derilerinin, hayır hasenat niyetlerinin ve kul hakkının üzerinde hayat kur.  Onca ikbal ve ihtişam yaşa, omuzundaki yıldızları ayaklarına kadar uzat. Sana kurmay desinler, general desinler. 30 kusur yılın  sonunda varılan son değişmez.  İlahi adalet durağı!  Hem bu dünyada hem din gününde pişmanlıkların fayda vermediği son durak!   
Sonuç, Millet düşmanı, vatan haini olarak, ellerinde kelepçeyle, ekranlara melül melül bakarak poz vermek durumunda kalmaktır. Haramdan kazandıklarına, milletten çaldıklarına  devletin el koymasının yanında, yedikleri dayakta, gayri meşru ve  takiyyeci hayatlarının kendilerine kârı olsa gerektir. 
Unutmayın;  Haram içinde yüzerken, insanlara iftira atarken, dünya peşinde koşarken kibrit kutusundaki sinekler olarak sizi cennete taşıyacak hiç kimse yok.   Ayrıca da kibrit kutusunda sinek olarak cennete girmeye uğraşmak hoş bir şey değil. Cennete girmek için Allah’ın emirlerine uymak, Allah(cc)’a şirk koşmamak ve salih amel işlemek kafidir. Sinekleşmemek lazım! 
Allah’ın sıfatlarını bir kula atfetmek onlarda yardım ummak beyhude bir gayrettir. Bu çocukları hangi inanç sistemi bu hale getiriyor. Bu inanç İslam olabilir mi!?
İbret alıyor musunuz! , İbret alıyor muyuz!?
Bir başkası peygamberimizin idrarını içen, kanını içen sahabenin cehennem ateşinden korunduğunu anlatır. 
Bir başka sohbetinde kabir azabından koruyan kefen satar. (Belediye bedava veriyor!)
Eski fetö müntesibi Latif Erdoğan diyor ki; "Gülen, bana 'Allah ile konuştuğunu söyledi. Kainatı Hz.Muhammed(SAV) için yarattım senin için de devam ettiriyorum' dedi"
Yukarıda söylenen ve yapılanlardan hangisi daha saçma. Hangisi sizin dininizi ifade ediyor? Seçin, seçebildiğinizi! Bunların hiçbiri benim inançlarımı ifade etmiyor. Bu inançlardan, şirklerden ve pisliklerden Allah(cc)’a sığınırım Bana bu boş inançlar için saldırıyorsanız, vazgeçin. Zira;
Şura 31’de Yüce Allah (cc)diyor k; Yeryüzünde O'nu aciz bırakamazsınız. Allah'tan başka bir dostunuz da yardımcınız da yoktur.”  Zümer 3 ‘te ise:  “İyi bilin ki, halis din yalnız Allah’ındır. O’nu bırakıp da başka dostlar edinenler, “Biz onlara sadece, bizi Allah’a daha çok yaklaştırsınlar diye ibadet ediyoruz” diyorlar. Şüphesiz Allah, ayrılığa düştükleri şeyler konusunda aralarında hüküm verecektir. Şüphesiz Allah, yalancı ve nankör olanları doğru yola iletmez”
Kime diyor? Anlayana, anlamak isteyene, talep edene, tercih yapma, seçme özgürlüğünü koruyana!
Siz siz olun ihvanlar, sadatlar, müritler ve şakirtler  ehliyet ve liyakatinizin üstünde hakkınız olmayan şeylere talip olmayın. Hakkınız olmayanı almak için insanlara iftira etmeyin. Abilerin ve ablaların yolundan gitmeyin. Onların yaşadıklarından ders çıkarın. Zira; Yüce Allah’ “Ey iman edenler! Allah için hakkı ayakta tutan, adaletle şahitlik eden kimseler olunuz. Bir topluluğa duyduğunuz kin, sizi âdil davranmamaya itmesin. Adaletli olunuz; bu takvanın ta kendisidir. Allah'a isyandan sakınınız. Allah yapmakta olduklarınızdan haberdardır,” diyor. Bu emir ve direktifler sizin için bir şey ifade etmiyorsa, illa ruhbanlarımıza ve büyüklerimize soracak ve onlara uyacağız diyorsanız seçim de tercih te sizin. Allah herkese layığını versin. (DEVAM EDECEK)
Yorumlar (5)
Özgür SAKA 8 yıl önce
Kim ne derse desin A.G.Baltaoğlunu 13 yıldır tanırım, A.G. hoca Allahın söylediğine inanır , hadisçilere cemaatçilere eyvAllahı olmaz.Kuran müslümanıdır. Cemaatin en güçlü olduğu dönemde kimse konuşamaz iken paylaşım yapamaz iken o cemaate karşı eleştirisini yapardı. Ama rektör hakkında aynı şeyi söyleyemeyeceğim, rektör bu olaylardan önce cemaat karşıtı bir açıklamasını duymadım.
ismail 8 yıl önce
arkadaşlar ,a.g. hocaya fetöcü diyeceğinize öldürün daha delikanlı olursunuz,adamın yıllardır çizgisi ve ne dediği malum,zorlamanın yada iftira atmanın alemi yok...yazık günah...
eski müdür 8 yıl önce
ali galip hocam ne derse doğrudur o kadar...
ahmet 8 yıl önce
komiklikmi desem aşağılık kompleksimi desem iftiranın daniskasımı desem anlayamadım. ali galip hocaya ve çiftçi hocaya fetöcü demek için ya zır cahil yada deli olmak lazım. amacınız karalamaksa birazcık araştırın be kardeşim. adamlara cemaatçi demek ay ile güneşi yer değiştiriyorum demeye benzer
imamfays 8 yıl önce
mehmet emin ötmeye başlamış anladık panik halinizi geçmiş olsun
14
parçalı bulutlu
Günün Anketi Tümü
Karahallı Belediye Başkanı Ali Tpçunun Çalışmalarından mennumusunuz?
Karahallı Belediye Başkanı Ali Tpçunun Çalışmalarından mennumusunuz?
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Galatasaray 30 81
2. Fenerbahçe 30 79
3. Trabzonspor 30 49
4. Beşiktaş 30 46
5. Kasımpasa 30 43
6. Başakşehir 30 42
7. Rizespor 30 42
8. Antalyaspor 30 41
9. A.Demirspor 30 39
10. Alanyaspor 30 39
11. Sivasspor 30 38
12. Samsunspor 30 36
13. Kayserispor 30 36
14. Ankaragücü 30 33
15. Hatayspor 30 33
16. Konyaspor 30 33
17. Gaziantep FK 30 31
18. Karagümrük 30 30
19. Pendikspor 30 29
20. İstanbulspor 30 13
Takımlar O P
1. Eyüpspor 27 64
2. Göztepe 27 56
3. Sakaryaspor 27 47
4. Ahlatçı Çorum FK 27 45
5. Kocaelispor 27 45
6. Bodrumspor 27 44
7. Boluspor 27 43
8. Bandırmaspor 27 41
9. Gençlerbirliği 27 40
10. Erzurumspor 27 37
11. Ümraniye 27 33
12. Keçiörengücü 27 32
13. Manisa FK 27 31
14. Şanlıurfaspor 27 27
15. Tuzlaspor 27 27
16. Adanaspor 27 27
17. Altay 27 15
18. Giresunspor 27 7
Takımlar O P
1. Arsenal 28 64
2. Liverpool 28 64
3. M.City 28 63
4. Aston Villa 29 56
5. Tottenham 28 53
6. M. United 28 47
7. West Ham United 29 44
8. Brighton 28 42
9. Wolves 28 41
10. Newcastle 28 40
11. Chelsea 27 39
12. Fulham 29 38
13. Bournemouth 28 35
14. Crystal Palace 28 29
15. Brentford 29 26
16. Everton 28 25
17. Luton Town 29 22
18. Nottingham Forest 29 21
19. Burnley 29 17
20. Sheffield United 28 14
Takımlar O P
1. Real Madrid 29 72
2. Barcelona 29 64
3. Girona 29 62
4. Athletic Bilbao 29 56
5. Atletico Madrid 29 55
6. Real Sociedad 29 46
7. Real Betis 29 42
8. Valencia 28 40
9. Villarreal 29 38
10. Getafe 29 38
11. Las Palmas 29 37
12. Osasuna 29 36
13. Deportivo Alaves 29 32
14. Mallorca 29 30
15. Rayo Vallecano 29 29
16. Sevilla 29 28
17. Celta Vigo 29 27
18. Cadiz 29 22
19. Granada 28 14
20. Almeria 29 13