08.12.2018, 11:20

NURULLAH CAHAN’IN ADAMLARINDAN SERDAR TUNCER  CUMHURBAŞKANINA  ÇAKTIRMADAN ÇAKIYOR!

Serdar TUNCER,  bazı belediye başkanlarının ardından ağıt makamında bir yazı yazmış. Bu çerçevede Belediye başkanı Nurullah CAHAN’ın ardından  ağıt yakmış.  CAHANşöyle başarılı, böyle başarılı imiş! Neden aday gösterilmemiş anlayamamış. CAHAN’ın başarıları ve aldığı ödüller  Uşak’tan Ankara’ya yol olurmuş, falan filan! Sayın yazar siyasetten anlamazmış.  Öncellikle ağıt yaktığı diğer adayların gerçeğini ben bilemem. Ama CAHAN hakkındaki tespitlerini esas alırsam diğer illerin belediye başkanı adayı gösterilmeyen adayları içinde olumsuz düşünürüm. Söylediklerinden anladığım bu zat siyasetten anlamadığı.

Yazısının başlığını da “Ben Siyasetten Anlamam” olarak koymuş! CAHAN’ın yerine aday gösterilen aday da çok kıymetli bir adaymış, Kartal İmam Hatip Lisesi mezunuymuş! Yüksek tevazu sahibi olduğu anlaşılan Sayın TUNCER ironi yapıyor. İçten içe siyaseti kendisinden gayrısının anlamadığını anlatıyor!

İnsan söylemeden edemiyor. Siyasetten anlamıyorsunuz ama fitneden çok iyi anlıyorsunuzSayın  TUNCER!

Sizden biraz mertlik beklerdik.  Ne demek istediğinizi biz anladıkta  halkın tamamının anlamasını sağlamanız ne demek istediğini açardın. Söylemek istediğinizi açıkça söylemeniz, daha şık, daha harbi olurdu.   Siyasetten anlamam diyorsun ama meşrebinizce  çok iyi anlıyorsunuz! Zira meşrebinizin siyasetten anladığımaalesef  bu!

Bu köşeden  Serdar TUNCER’e bir büyüğü olarak seslenmek isterim.  Büyük dediysem yaş olarak büyüklüğü kastediyorum. Aman yanlış anlamayasınız.

Uşakta olan biteni bilmediğini umuyor ve öyle kabul ediyorum. Şayet öyle kabul etmeseydim Sayın TUNCER’eşunları söyler ve sorardım. 

Müslümanlık kelimesiyle, hırsızlık yolsuzluk eşkıyalık fiillerini yanana getirmekten anlar mısınız Sayın TUNCER? Müslüman kimliğinin lekelenmesi,  CAHAN’ın şahsında savunduğunuzu söylediğiniz tasavvufi ahlakın yerle yeksan olması sizi üzer mi?

FETÖ’cülerle işbirliği yapıp bir numaralı FETÖ düşmanı gibi davranmaktan anlar mısınız Sayın TUNCER?

FETÖ’cü olmayanları sosyal medyadan FETÖ’cü diye iftira  ve hakaret bombardımanına tutup, işbirliği yaptığınız ve FETÖ şüphesi içeren devlet görevlileri ile beraber tutuklatmak ve/veya  mahkum ettirmekten   anlar mısınız Sayın TUNCER?

Gazetecileri dağa kaldırıp gasp etmekten ve tehdit etmekten anlar mısınız Sayın TUNCER?

Uşak İstanbul Ankara ayaklı çete kurup kamuyu soymaktan, haram yemekten,  masum insanların günahına girmekten anlar mısınız Sayın TUNCER?

Ulusal ve yerel medya da ve sosyal medyada çete kurup, haysiyet cellatlığını sistematik hale getirerek insanları lekelemekten anlar mısınız Sayın TUNCER?

Bütün bu soruları neden sorardım?  Arkadaşınız ve dostunuz Sayın CAHAN’ın ismi bu tür bağlamlarda geçer de ondan! Bilmiyorsanız öğrenin.

  Sevincinizi paylaşıyoruz. İnşallah yaptığı yanlışlardan aklanırsa CAHAN’la bol bol sohbet eder, CAHAN’ın feyzine mazhar olursunuz!  Rabbim sizi sevdiklerinizle birlikte yargılasın. Bol bol tekrar ettiğiniz meşhur hadis şerif gereğince, ahiret yurdunda da CAHAN’la beraber olasınız!

2015   milletvekili seçimlerinde  Erol KORKMAZ Ak Parti’den  meşrebinizin aday adayı idi. CAHAN’ın ve Menzilin desteğini almıştı. Bütün belediye otobüslerinin üzerinde büyük bir tanıtım faaliyetine girişilmişti. Bu durumu Sayın Süleyman ÖZIŞIK yerinde tespit etmişti!  Bütün şehir ittifakla Erol KORMAZ’ı istiyordu!  Bunu gördüğünü söylüyordu. Ya kördü ya şaşı! Ulusal medyadan bu yazıları okuyan Uşak’lılar gülüyordu!

 O olmadı ama Ak Parti 1. Sırada Mehmet ALTAY’ın ardına 2. Sırada Eyüp Gökhan ÖZEKİN’i aday yaptı. Büyük bir hataydı. Sayın ÖZEKİN’de Menzilin desteğine mazhar oldu. Hatta galiba ortak oldu! Süleyman ÖZIŞIK gibi yazarlar erken zafer ilan ettiler. Hâlbuki Uşak’ta yaşayanlar durumu çok net görüyordu. Adaylar açıklandıktan hemen sonra Uşak siyasetini bilenler Ak Parti’nin ikinci vekili çıkaramayacağını yani bir vekil kaybettiğini çoktan görmüşlerdi. Benim gibi bir kısım insanlar söylediler ve yazdılar! Sonuçta seçim sonuçları bizi doğruladı. Siyasette atmasyonla davulcuyla zurnacıyla, göz boyama ve reklamla sonuç alınamayacağı ortaya çıktı.

Benim çok dikkatimi çeken bir husus var. Uşak’a gelen bazı yazar çizer ve konferansçı takımıbelediyenin faaliyetlerinden çok memnun kalıyorlar!  O kadar memnun kalıyorlar ki, o bazıları defalarca Uşak’a geliyor ve programlar yapıyorlar!  Belediyeye kaç para fatura kesiyorlar bilmiyorum!   Galiba bu fatura kesme kısmı başarının göstergesi oluyor! Bilemiyorum!

Fakat şunu biliyorum, dışarıda yaşayanların belediyenin başarısını ölçmesi mümkün değildir. Reklamcılık ve  medya faaliyetleriyle,  gözleri boyamaya yönelik ahlaksızca  yapılan illüzyon oyunları  başarıyı göstermez. Gelsin bir uzman heyeti harcanan parayla yapılan hizmeti ve kalitesini karşılaştırsın. Her şey ortaya çıkar. Takke düşer kel görünür.Ana caddeleri laleli direklerle pavyona çevirdiler. Gece kırmızı trafik ışığını fark etmeyip hata yapan şoförsayısının haddi hesabı yok. Sadece bu acayip ışıklandırmalara harcanan parayı araştırsanız sonucu görürsünüz. Ama bundan çok daha vahim işler de var. Yakında muttali olursunuz! 

Evet Sayın TUNCER, siz siyasetten anlamıyorsunuz. Ama reisten aldığınız güçle iktidarın nimetlerinden faydalanırken, Ak Parti’nin Uşak Belediye Başkanı AdayıÇAKIN’ın Kartal İmam Hatip Lisesi Mezunluğu’ndan bahsederek Reise çakmaktan anlıyorsunuz! Reisin medyası denen gazetede yazıp, reise çakıyorsunuz!  Fitne konusu çıkaracak ince konulardan çok iyi anlıyorsunuz! Zira şimdi tek derdiniz Uşak’ta ÇAKIN’ın kaybetmesini sağlamak! Bu sitede sizi faş ettim. Bu alçaklıkların arkasında kimler olduğunu açıkça yazdım. Sizin gibi  kıvırmadan ve  ima etmeden! “ORTAYA KARIŞIK SIZMA FETÖCÜLER MEHMET ÇAKIN’A SALDIRIYOR! AHLAKSIZLIK ZİRVEDE!” başlıklı makalemi okuyun lütfen. Bazılarının deve kuşu gibi başının  kumda, kıçının açıkta olduğunu görebilirsiniz belki!

 Sanıyorum bir de paradan anlıyorsunuz sayın TUNCER!TRT’de yıllarca çok ciddi paralara programlar yaptınız diye biliyorum. Yanılıyor muyum? Ramazan programınız kaldırılıncamuhalif  birtweet atmıştınız.  Öyle bir adamsınız ki,  sizin olmadığınız yerde Ak Parti kaybeder propagandası yapıyorsunuz!  Türkiye’de yüzde kaçı temsil ediyor sizin zihniyetiniz, hiç aklınıza geldi mi?    Devlet sizi temizleyecek, temizlemek zorunda! Kıblesini Kabe gösteren,  fakat gerçekte kıblesi para ve güç olan hiçbir hareket samimi değildir. Dahası Müslüman değildir ve olamaz.

Serdar TUNCER olarak iyi bir yerde durmuyorsunuz!  Kirli yapıları savunmanız, Nurullah CAHAN’a methiye düzmeniz başlı başına bir sorundur. Muteber gibi görünen insanlar kirli yapılara ve hakkındaki iddialar arşa çıkmış şüpheli kişilere methiye düzüyorsa, kirli yapılardan methiyecilere para pompalandığını herkesbilir. Bence yapmayın böyle şeyler! CAHAN hakkında www.usak.tv’nin hiçbir şekilde tekzip edilemeyen haberlerini bir gözden geçirin.

Eylül 2017’de Yeni Şafak Gazetesi’nde “Dert, devlet eliyle tarikatları tasfiye etmek değil; tarikat ve cemaat ehli kimseleri endişeye sevk ederek 2019’da AK Parti’nin devletten tasfiyesini sağlamaktır...”cümlesiyle iktidarı tehdit edince, Star Yazarı Ersoy  DEDE çevirdiğiniz numarayı görmüş  size şöyle seslenmiş:

Devlette cemaat yapılanmasının günün sonunda ortaya çıkardığı manzaranın faturasını ağır ödedik.. Kimse kusura bakmasın da bundan böyle devlette bu tip yapılanmalar ol-a-mayacak.!
- tarikat,
- cemaat,
- mezhepsel aidiyet,
- etnik aidiyet,
- hemşehricilik,
- okul kardeşliği,
- devrecilik…
Yok…
Artık kimse bu saatten sonra liyakatin dışına çıkıp referans aramayacak..

Kimse heveslenmesin..

Tehdit etmeyin bence

“… Dert, devlet eliyle tarikatları tasfiye etmek değil; tarikat ve cemaat ehli kimseleri endişeye sevk ederek 2019’da AK Parti’nin devletten tasfiyesini sağlamaktır...”diyor hazret.. Kendi zekasınca AK Parti’ye ama özellikle de Recep Tayyip Erdoğan’a istikamet veriyor.. “..Eğer bu adamların lafına uyar da tasfiyeye kalkışırsan, 2019’u göremezsin..”demeye getiriyor.. FETÖ de böyle başlamıştı..”

Ersoy DEDE çok doğru söylüyor. FETÖ’de böyle başlamıştı!

               Geçmişten adam hisse kaparmış... Ne masal şey!/ Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi?/ "Tarih"i  "tekerrür"  diye tarif ediyorlar;/ Hiç ibret alınsaydı, tekerrür mü ederdi?Demiş,  İstiklal Şairimiz Mehmet Akif. Rabbim ona rahmet  eylesin. Bizlere akıl izan ve istikamet nasip etsin. Vesselam.

Yorumlar (0)
14
parçalı bulutlu
Günün Anketi Tümü
Karahallı Belediye Başkanı Ali Tpçunun Çalışmalarından mennumusunuz?
Karahallı Belediye Başkanı Ali Tpçunun Çalışmalarından mennumusunuz?
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Galatasaray 30 81
2. Fenerbahçe 30 79
3. Trabzonspor 30 49
4. Beşiktaş 30 46
5. Kasımpasa 30 43
6. Başakşehir 30 42
7. Rizespor 30 42
8. Antalyaspor 30 41
9. A.Demirspor 30 39
10. Alanyaspor 30 39
11. Sivasspor 30 38
12. Samsunspor 30 36
13. Kayserispor 30 36
14. Ankaragücü 30 33
15. Hatayspor 30 33
16. Konyaspor 30 33
17. Gaziantep FK 30 31
18. Karagümrük 30 30
19. Pendikspor 30 29
20. İstanbulspor 30 13
Takımlar O P
1. Eyüpspor 27 64
2. Göztepe 27 56
3. Sakaryaspor 27 47
4. Ahlatçı Çorum FK 27 45
5. Kocaelispor 27 45
6. Bodrumspor 27 44
7. Boluspor 27 43
8. Bandırmaspor 27 41
9. Gençlerbirliği 27 40
10. Erzurumspor 27 37
11. Ümraniye 27 33
12. Keçiörengücü 27 32
13. Manisa FK 27 31
14. Şanlıurfaspor 27 27
15. Tuzlaspor 27 27
16. Adanaspor 27 27
17. Altay 27 15
18. Giresunspor 27 7
Takımlar O P
1. Arsenal 28 64
2. Liverpool 28 64
3. M.City 28 63
4. Aston Villa 29 56
5. Tottenham 28 53
6. M. United 28 47
7. West Ham United 29 44
8. Brighton 28 42
9. Wolves 28 41
10. Newcastle 28 40
11. Chelsea 27 39
12. Fulham 29 38
13. Bournemouth 28 35
14. Crystal Palace 28 29
15. Brentford 29 26
16. Everton 28 25
17. Luton Town 29 22
18. Nottingham Forest 29 21
19. Burnley 29 17
20. Sheffield United 28 14
Takımlar O P
1. Real Madrid 29 72
2. Barcelona 29 64
3. Girona 29 62
4. Athletic Bilbao 29 56
5. Atletico Madrid 29 55
6. Real Sociedad 29 46
7. Real Betis 29 42
8. Valencia 28 40
9. Villarreal 29 38
10. Getafe 29 38
11. Las Palmas 29 37
12. Osasuna 29 36
13. Deportivo Alaves 29 32
14. Mallorca 29 30
15. Rayo Vallecano 29 29
16. Sevilla 29 28
17. Celta Vigo 29 27
18. Cadiz 29 22
19. Granada 28 14
20. Almeria 29 13