Uşak TV

En İyi Ücretsiz Video Düzenleme Programları

Teknoloji

Toplum gelişmeye devam ettikçe, teknolojimiz de gelişiyor. Bugün, sanal gerçeklik deneyimlerinden animasyon filmlerine kadar neredeyse her tür medyayı evinizden oluşturmanıza olanak tanıyan ücretsiz programlar bulabilirsiniz. Görsel medya dünyamızda ne kadar ön plana çıkarsa, video görüntülerini çekici içeriğe nasıl birleştireceğini bilen yetenekli video editörlerine olan talep de o kadar fazla oluyor.

Hevesli bir işletme sahibi veya film yapımcısıysanız, video düzenleme, sahip olunması gereken çok değerli bir beceri olabilir. Ancak, sınırlı bir bütçe ve kaynaklarla öğrenmek zor olabilir. Bu, sizinle yetenekli bir video editörü olma arzunuz arasında duran bir engelse, endişelenmeyin!

En iyi ücretsiz video düzenleme programını ararken doğru yere geldiniz. Bu yazıda size videolar için en iyi ücretsiz düzenleme yazılımlarından bazılarını sunuyoruz. Bazı değerli ücretsiz video düzenleme yazılımlarını keşfetmek için okumaya devam edin.

1. HitFilm Express

HitFilm Express, ücretsiz video düzenleme için harika bir uygulamadır. Program, kullanıcılarına kırpma, ekleme ve ses düzenlemeleri gibi temel düzenleme özellikleri de dahil olmak üzere bir dizi değerli araç sunar.

HitFilm, çok yönlü video düzenleme uygulamalarından biridir. Bazı kullanıcılar bunu biraz gelişmiş bulabilir, ancak bir kez alışınca, geniş araç yelpazesinden faydalanacaklar. HitFilm'in ücretsiz paketi 180 özel efekt bile sunuyor.

YouTube'da yayınlamayı düşündüğünüz içeriği düzenliyorsanız, HitFilm yerleşik bir YouTube yükleyici ile birlikte gelir. Öğreticilerin anlaşılması kolaydır ve yeni editörler için etkileşimlidir.

2. Apple – iMovie

Mac kullanıcısıysanız, Apple'ın iMovie'sine zaten aşina olabilirsiniz. Bu, iPhone ve MacBook gibi Apple ürünleriyle birlikte gelen popüler bir uygulamadır. Birçoğu, iMovie'nin Apple meraklıları için en iyi ücretsiz video düzenleme uygulaması olduğunu iddia eder.

Bu uygulama, kullanıcılarının Hollywood tarzı efektleriyle profesyonel editörler olmalarına olanak tanır. iMove'un sinematik düzenleme stiliyle, macOS ile derin entegrasyonunun keyfini çıkarabilirsiniz. Apple'ın daha yeni Mac modellerine bir dokunmatik çubuk eklemesi gibi, Mac yazılımında ve araçlarında yapılan tüm güncellemeler iMovie'de desteklenecektir.

Mac yazılımıyla bütünsel entegrasyonu sayesinde iMovie, hızlı kodlama süresi sunar. Videoları doğrudan iMovie'den Vimeo veya YouTube'a yükleyebilirsiniz. Ayrıca tek bir kare seçip görüntü olarak dışa aktarabilirsiniz.

Ancak, iMovie, diğer ücretsiz video düzenleme uygulamalarında bulunan bazı yeni özelliklerden yoksundur. iMovie kullanıcıları, çıktı ayarları üzerinde sınırlı kontrole sahiptir ve 360 derecelik videoları düzenleyemez.

3. InVideo

InVideo, yeni başlayanlar ve pazarlamacılar için mükemmel bir ücretsiz video düzenleme programıdır. InVideo, medya şirketlerinin ve küçük işletmelerin içeriği videolara dönüştürmesine yardımcı olmayı amaçlar. İşletmeniz için açıklayıcı bir video veya tanıtım videosu oluşturmaya çalışıyorsanız, InVideo sizin için en iyi ortak olabilir.

Bu yazılım, herkesin kapsamlı düzenleme bilgisi olmadan hızlı bir şekilde videolar oluşturmasına olanak tanır. Herkes yüksek kaliteli düzenlemelerle profesyonel videolar yapabilir. Ücretsiz sürümü, düzenleme sürecini kolaylaştırmak için 1.500 şablona erişmenizi sağlar.

Ayrıca InVideo'nun metinden konuşmaya özelliğini kullanabilir ve blog gönderilerini ilgi çekici videolara dönüştürebilirsiniz. InVideo'nun ücretsiz planıyla, hiçbir ek ücret ödemeden ayda 60'a kadar video oluşturabilirsiniz.

4. VideoPad

Yeni başlayanlar için en iyi video düzenleme programlarından biri VideoPad'dir. Çok sayıda özellikle birlikte gelir ve öğrenmesi nispeten kolaydır. VideoPad'in sezgisel arayüzü, yeni editörler için öğrenme eğrisini kolaylaştırır.

VideoPad'i Windows ve Mac'te kullanabilirsiniz. Çoğu yazılımdan daha basit olmasına rağmen, VideoPad hala 360 derece düzenlemenize izin verir. Ancak, çoklu izleme ve üst düzey özel efektler gibi gelişmiş video düzenleyiciler tarafından aranabilecek bazı özelliklerden yoksundur.

VideoPad'i kullanmaktan hoşlanıyorsanız, eklentilerinden bazılarını satın alabilirsiniz. Bu eklentiler, kullanıcı deneyiminizi genişletecek ve videolarınızı düzenlerken size daha büyük bir araç seti sağlayacaktır.

5. Movie Maker Online

Çevrimiçi bir video düzenleme platformu arıyorsanız Movie Maker Online'a göz atın. Bu ücretsiz video düzenleyici, yazılımı yüklemenizi gerektirmek yerine tarayıcınızda çalışır. Bir video projesini düzenlemeye başlamak için, onu arayüzdeki dikey bir zaman çizelgesine yükleyin.

Burada filtreler ve gelenekler gibi temel işlevleri gerçekleştirebilirsiniz. Movie Maker Online, ücretsiz video düzenleme için en iyi tarayıcı tabanlı araçlardan biridir. Bu platforma herhangi bir masaüstü cihaz üzerinden erişebilirsiniz.

Movie Maker Online'ın en iyi yanı, tüm kullanıcılara hitap etmesidir. Hangi cihazı kullanırsanız kullanın veya kaç yaşında olursa olsun Movie Maker Online'a erişebilirsiniz. Videonuza hareketsiz görüntüler eklemek istiyorsanız, bu düzenleyici, telifsiz fotoğraflardan oluşan bir arşiv sunar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.