Uşak TV

Büyüyen Pazar: Valorant

Teknoloji

Çevrimiçi oyunların en güzel yanı diğer oyuncularla aynı anda oynayabilmektir. Riot Games tarafından oyuncuların beğenisine sunulan FPS ( Birinci Şahıs Nişancı) türü bir oyun olan Valorant oyun sektöründe kısa sürede kendi pazar payını büyüttü.

Valorant Point Ürünlerini En Uygun Fiyatlarla ; https://www.gamesatis.com/valorant-points adresinden inceleyebilirsiniz.

Oyundaki eşyalarına ekleme yapmak için Valorant Point kullanan oyuncular keyifli dakikaların tadını çıkarıyor. Oyun içinde birçok silah çeşidi var. Yapımcıların yaptığı silah sınıflandırmaları ise şunlar:

Ağır Silahlar Tüfekler Beylik Silahlar Pompalı Tüfekler Yakın Dövüş Silahları Hafif Makineliler Keskin Nişancı Tüfekleri

İndirmesi ve oynaması ücretsiz olan oyun için bir bütçe ayıran kullanıcılar oyundaki mağazayı kullanarak eşya satın alıyor. Oyuncuların satın alabileceği eşyalar 7 gün 24 saat açık olan mağazada alıcılarını bekliyor.

Yeni Neslin Buluşma Noktası Online Oyunlar

Her yaştan oyuncuya sahip olan Valorant oyununda oyuncuların büyük kısmını genç kesim oluşturuyor. Valorant Points ile hesaplarını özelleştirebilen genç oyuncular bu oyunlarda arkadaşları ile sohbet ediyor. Oyun bittiği zaman da sohbete devam eden oyuncular, oynadıkları maçın değerlendirmesini yapmaktan büyük keyif alıyor.

Covid-19 salgınının da etkisiyle zamanının büyük kısmını evinde geçiren genç insanlar, arkadaşlarıyla sohbet edip oyun oynamak için çevrimiçi oyunları tercih ediyor. Kendi arkadaşlarıyla takım oluşturup oyun oynayanlar olduğu gibi oyun içindeki insanlarla takım oluşturanların sayısı da bir hayli fazla. Herkesin kolayca takım oluşturabildiği oyunlar uzun saatler boyunca oynanıyor.

Oyunculara Büyük Kolaylık Sağlayan Siteler

Oyuncu sayısı artmaya devam ettikçe oyun piyasası da büyümeye devam ediyor. Hal böyle olunca oyuncuların Valorant Points satın al seçeneklerine ulaşması her zamankinden daha kolay oluyor. Hem satış yapanlara hem de oyun içi eşya satın almak isteyenlere yönelik ilanların sayısı günbegün artmaya devam ediyor.

Kullanıcıların hesap oluşturmak istediği sitede bulunması istediği bazı önemli noktalar da var. Güvenli bir alış veriş yapmak isteyen oyuncular, sitede yardıma ihtiyaç duyduğunda canlı destek özelliği sunan gamesatis.com üzerinden işlemlerini hızlı bir şekilde tamamlıyor. Aradığı ilanın özelliklerine de kolayca göz atabilen oyuncular için zaman çok önemli bir faktör oluyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.