Uşak TV

AVEA’YI KARIŞTIRAN MESAJ

Teknoloji

AVEA’YI KARIŞTIRAN MESAJ

Bu gün akşam 19:01’de AVEA’dan faturalı sınırsız hat müşterilerine gönderilen bir mesaj AVEA çağrı merkezlerinin kilitlenmesine sebep oldu. Çağrı merkezlerine ulaşamayan AVEA müşterileri Genel Müdürlük telefonlarına hücum eetiler.
AVEA’Dan gelen mesajda "Tarife kullanımınız makul seviye üstünde olup aynı kullanım devam ederse ek bedel talep etme ve hattınızı kapatma dahil haklarımızın saklı olduğunu hatırlatırız" yazıyordu. Mesajı alan aboneler hemen Çağrı merkezlerini aradılar. Çağrı merkezlerinin kilitlenmesi ile aboneler bu defa genel müdürlük tefonlarını aradaılar.
AVEA yetkilileri böyle bir mesajın bilgileri dışında gönderildiğini bir sabote olduğunu ve abonelerin mesajı dikkate almamalarını istediler. AVEA şimdi bu mesajı kimin gönderdiğini bulmaya çalışıyor.

Yorumlar (3)

burhan 15 Yıl Önce

aveanın kendi yalanı madem öyleydi o zaman geri mesaj atsalardı yanlış mesaj diye pis sömürgeci zihniyetler...

C C C 15 Yıl Önce

BASİT BİR İLETİŞİM MERKEZİ

avea 15 Yıl Önce

ben bu mesaj için müşteri hizmetlerini aradım. mesajı kendileri göndermişler fakat art niyetli kullanımı engelleme içinmiş. yalana bak. ayda 10 000 dakikam var ne gibi bir aet niyetim olabilir diye soruyorum, uyduruk ve salakça cevaplar veriyorlar. en dandik operatör avea bedava olsa kaç yazar. hiçbir yerde çekmiyor zaten.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.