Uşak TV

VOLEYBOL UŞAK İL TEMSİLCİSİ HAKKINDA ŞOK İDDİALAR

Spor

Uşak Voleybol İl Temsilcisi Muhittin AYDIN’ın katılmadığı maçlara kendisini katıldı gibi gösterip maç cetvellerinde kendi adını yazdığı ve haksız kazanç elde ettiği iddia ediliyor.

Uşak Voleybol İl Temsilcisi Muhittin AYDIN’ın Banaz’da yapılan 15-19 Mayıs 2015 Kaymakamlık Kupası maçlarında Banaz’a gitmemesine ve maçlara katılmamasına rağmen rağmen bütün cetvellere sonradan kendi ismini hakem olarak eklediği ve haksız kazanç elde ettiği iddia ediliyor.

Uşak’ta yapılan minivoleybol maçlarında ise 1 hakem dışında kimseye haber vermeyerek bütün maçlarda kendisinin görev aldığı iddia ediliyor.

 Voleybol İl Temsilciliği talimatında İl Temsilcisinin maçlarda görev alamayacağı açıkça belirtilmiştir.

 

2016 yılı sezon başında Ulubey ilçesinde yapılan maçlarda görevli olmayan Ulubey’ de maça çıkmayan 2 hakemin ismini yine tüm maç cetvellerine eklediği, Bunun fark edilmesi üzerine resmi maç cetvellerinde bu isimlerin daksil ile üzerinin kapatıldığı da gelen iddialar arasında. .

 

Sezonda maç dağılımı yaparken kendisi geçinemediği hakemlere sezon boyunca çok az maç verdiği ve il hakem kurulunun da b una müdahale etmediği gelen iddialar arasında.

 da buna müdahale etmemiştir.

 

Aydın’ın Bütün maçlarda hakemlerden %10’luk bir kesinti aldığıu ve bu paralarla ilgili herhangi bir açıklama ya da nerelere harcandığını gösteren bir harcama cetveli ibraz etmediği gibi bu kesintiyi vermeyen kişilere maç vermediği de gelen iddialar arasında.

 

Muhittin Aydın’ın Federasyondan alınması gereken hakem kıyafetleri için Uşak’tan bir firma ile anlaştığı ve aynı baskıyı firmaya yaptırdığı orijinal olmayan bu kıyafetleri bütün hakemlerin almasını sağladığı da gelen bilgiler arasında.

 

söz koınusu iddalar ile ilgili olarak BİMER ve Gençlik Spor İl müdürlüğüne şikayetler yapıldığı bildirildi. 

Yorumlar (10)

Ogrencisi 8 Yıl Önce

Eminim ki yapmıştır okulda da kendisine yakin olmayan ogrenci başarılı bile olsa deger vermeyen bir ogretmenimdi. Yazık sana...

ufuk 8 Yıl Önce

uşakta uzun yıllardan bu yana oynamış oldugum voleybol spor'u sayesinde muhittin hocamızı tanırım. kendisinin böyle birşey yapacağını düşünmek bile istemiyorum. şunuda söylemek gerekirse gerçekten uşakta voleybol ile başlayıp birçok spor hocalarının para kazanmak ugruna birbirlerine girdiklerini gördüm. ve hala da görüyorum. ne kadar acınası bir durumdur ki sporun sadece sporcular üzerinden para kazanmak diye amaçlayan insanların elinde olması.

uşaklı 8 Yıl Önce

sadece o mu gençlik spor il müdürlüğüne bir el atılsa neler cıkacak neler

TÜMÜ GERCEK 8 Yıl Önce

Söylenen iddiaların hepsi doğru sadece gençlik spor il müdürlüğü olayı kapatmaya çalışıyor.

gercekler acidir 8 Yıl Önce

Maalesef durum gerçek bu...ama adalet yerini nedense bulmuyor inşAllah tez zamanda görevden alinip yerine hakeden biri geçer....

Muhittin aydın 8 Yıl Önce

Hicbir öğrencim bana değer vermedi diyemez.Bu yorumu yapan öğrencim olamaz.yazık size

YAZIKLAR OLSUN... 8 Yıl Önce

HALA BU KADAR SUCLAMAYA BU KADAR YORUMA KARSILIK HAYIR YAPMADIM DIYEMIYOSANIZ VE ISPAT EDEMIYOSANIZ YAZIKLAR OLSUN HALA O KOLTUKTA OTURUYOSUNUZ.

gerçek 8 Yıl Önce

Ya gerçekten vicdaniniz rahatmi çok merak ediyorum bunların doğru olduğunu çok iyi biliyorsunuz neden hala istifa etmiyosunuz anlamis değilim para bukadarmi tatli arkadaş ya hala nasil basiniz dik dolasiyosunus pes pesss

Hakm 8 Yıl Önce

İl temsilcileri ne zamandan beri hakemlik yapabiliyor ki yerel müsabakalarda görev almiyorlar bildigim kadarı ile

Gerçek 8 Yıl Önce

Gençlik müdürü Niğdeli, Muhittin Nevşehir li. Muhit hemşericilikle işini halletmeye çalışıyor.bir bakarsın Kayserili bir bakarsın kırşehirli olur işine nasıl gelirse.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.