Uşak TV

Vali Okur; Şampiyon Sporcuları Kabul Etti

Spor

Vali Ahmet Okur, 3 – 5 Haziran 2016 tarihleri arasından Edirne’de gerçekleştirilen Wushu Balkan Şampiyonasında Balkan 2.’si olan Mürüvvet Özdemir ile Balkan 3.’sü olan Gizem Özgündüz’ü makamında kabul etti.

Vali Ahmet Okur, 3 – 5 Haziran 2016 tarihleri arasından Edirne’de gerçekleştirilen Wushu Balkan Şampiyonasında Büyük Bayanlar 70 kg.’da Balkan 2.’si olan Uşak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Mürüvvet Özdemir ile yine aynı okuldan 80 Kg.’da Balkan 3.’sü olan Gizem Özgündüz’ü makamında kabul etti. 

Şampiyon sporcuları antrenörleri Osman Karaman ile Savcı Göktaş ile birlikte kabul eden Vali Okur, sporcuları ve antrenörlerini başarılarından dolayı tebrik etti. 

Sporcuların kategorilerinde önemli bir başarıya imza attığını dile getiren Vali Okur, “Sporcularımıza bundan sonraki spor yaşantılarında başarılarının devamını dilerim. Güzel bir dereceyle İlimize döndüler. İlimizde önemli sporcuların yetişmesi adına her türlü desteği veriyoruz. Hedefimiz İlimizde çeşitli branşlarda milli takım düzeyinde sporcular yetiştirmektir” dedi. 




Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.