Uşak TV

UŞAKSPORTİF BAŞKANI ARİF AKÇAKAYA İSTİFA ETTİ

Spor

Muratbey Uşaksportif Basketbol takımı başkanı arif Akçakaya istifa etti.

Spor Toto Basketbol Basketbol Ligi ekiplerinden Muratbey Uşak Sportif'in kulüp başkanı Arif Akçakaya görevinden istifa etti. 

Akçakaya, yaptığı yazılı açıklamada, kulübü ileriye taşımak için bugüne kadar kendi iş yoğunluğuyla beraber bir çok çalışma yaptığını belirtti. Bu süreçte başarılı bir dönem geçirdiklerini düşündüğünü kaydeden Akçakaya, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Ancak geldiğimiz bu noktada gece gündüz demeden canla başla çalıştığımız basketbol yolunda ne yazık ki desteklerin yetersiz kalmasından dolayı 2 sezondur başında sürdürdüğüm yönetim kurulu başkanlığı görevimden kendi işlerimin de yoğun olması sebebiyle üzülerek istifa ediyorum."


Akçakaya, içindeki basketbol sevgisi bitmeyeceğini belirterek, "Kulübün zor şartlarını en iyi bilen kişi olarak desteğimi her zaman dışardan sonuna kadar yapacağım" ifadelerini kullandı.-

ARİF AKÇAKAYA'NIN İSTİFASININ PERDE ARKASI:


Muratbey Uşaksportif Basketbol Takımı Başkanı Arif Akçakaya istifa etti. Akçakaya istifasını resmen açıkladı.

Geçtiğimiz ay tüp tepkilere rağmen tekrar aday olarak başkan seçilen Arif Akçakaya yapılan yardım kampanyalarının fiyasko ile sonuçlanması ve kimsenin para vermemesi üzerine takım güç duruma düşünce bugün istifa etti.


Arif AKÇAKAYA istifa sebebi olarak yoğun olan işlerini bahane gösterdi. Ancak işin iç yüzü daha da başka. Akçakaya takıma maddi destek bulamayınca istifa etmek zorunda kaldı. Vali ve Belediye Başkanı Arif Akçakaya'nın başında olduğu takıma destek bulmak zorlandığını yüzüne söyledi. Akçakaya destek olmazsanız istifa ederim tehdidinde bulundu. Bunun Üzerine Vali ve Belediye Başkanının geri, adım atmaması üzerine istifa etmek zorunda kaldığı konuşuluyor. Çünkü kongre öncesi bizimde yazdığımız gibi Arif AKçakaya'ya olan güven probleminden dolayı takıma kimse destek vermiyordu. 


www.usak.tv olarak inanıyoruz ki şeffat bir yönetim iş başına gelirse Uşaklılarda ellerini ceplerine atacaktır ve Basketbol gerekli desteği görecektir. 


Yorumlar (5)

iç işler 8 Yıl Önce

arif akçakaya gitti ozan hoca ile fatihan öz uşaklı ya bunlar başka uşaklı yok çünkü bunlardan başka kulislere başladılar osman mi başkan olsun ahmet mi diye düşün artık kardeşim bu takımın yakasından vizyonunuz tamamlandı cebinizde doldu tamam takımı da bir yere getirdiniz bak şarbay i̇n çocukları nurullah i̇n çocukları takımdaki yöneticilerden daha yetkililer daha transfer dosyalarınızı açmadan bu şehir bırakın gidin sizde sizden başka öz uşaklı yok mu kardeşim öğretmenlik yapın birazda emek verin öğrencilere ya da öğretmenliği bırakın yeni bir kulüp bulun kendinize ama onu da yapamazsınız çünkü maaşınız kesilir emekli olamazsınız başka şehire giderseniz hem takım hem öğretmenlik yaptırmazlar size başka şehirde vizyonunuz tamam rezillik olmadan gereğini yapın artık sizde

12 NUMARA 8 Yıl Önce

başkanliğa uşağın önde gelen sanayici iş adamları getirilmesi lazım bunu belediye başkanı ve vali teklif etmelidir.

Laleler 8 Yıl Önce

onde gelen derken"? kim mesela?

Serkan 8 Yıl Önce

herzman heryerde enbüyük uşak !!!!belediye başkanımız bu takımada sahip cıkıp onun dewamını tesis etmeleidri uşak için bir dava olmuştur bu

Kemal 8 Yıl Önce

konya maçında galbiyet bekliyoruz takımımzdan orda olup bilet alıp maça gelmeye dawwt ediyorum tüm uşaklıları

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.