Uşak TV

UŞAKLI MİNİK RAKETLER TENİS DE BAŞARI HEDEFLİYOR

Spor

UŞAKLI MİNİK RAKETLER TENİS DE BAŞARI HEDEFLİYOR

Uşak Raket tenis kulübünde 19 kasım itibariyle antrenmanlara başladı. Raket tenis kulübü antrenörü Necdet ERES ; "çocuklara ve gençlere tenis sporunu sevdirmek ve profosyonel sporcu yetiştirmek amacıyla yola çıktık ve kısa sürede yoğun bir katılım gerçekleşti her yaş grubundaki çocukları tenis sporuyla tanıştırma hedefini gerçekleştirmek istiyoruz.

Tenis günümüzde her ailenin ve çocuklarının rahatlıkla yapabileceği bir spor haline gelmiştir.Çocuklar da bilimsel olarak faydaları kanıtlanış bir spordur. El- göz koordinasyonu, temel spor becerisi, zeka gelişim,dikkat gelişimi gibi birçok faydası vardır.
Uşak raket spor kulübü olarak amacımız şehrimizde tenis sporunu yaygınlaştırmak çocukları ve gençlerimizi bu spora yönlendirmek , başarılı sporcular yetiştirmek , turnuvalar düzenlemek ve bu turnuvalara ev sahipliği yapmaktır.

Uzman antrenör kadromuz ile kısa sürede tenis sporunu sevdirmek uzun periyoda ise geleceğin yıldız sporcularının Uşaktan çıkması için elimizden geleni yapacağımızı belirtmek isterim. Başarıyı uzun yıllarca sürdürmek ve bu yolda doğru adımlarla yürümek kulübümüzün misyonudur..Kısa süredeki çalışmalarımız bize gösterdi ki Uşaklı mink sporcular her yönden çok yetenekli ve ailelerin desteği çok üst düzeyde Antrenörlerimiz Serdar AKÇAY ve Erman GÜMÜŞTEKİN ‘nin de üstün çabalarıyla hedeflediğimiz noktaya geleceğimizden hiç şüphemiz yoktur" dedi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.