Uşak TV

UŞAKLI GURBETÇİ EMRE MİLLİ TAKIMDA

Spor

 Danimarka'da geleceğin yıldızı olarak gösterilen Uşaklı Emre Mor'un ay Yıldızlı formayı trcih etmesi Danimarka'yı şoka uğrattı.

Danimarka'nın Nordsjaelland takımında forma giyen ve sezon başında Galatasaray ve Beşiktaş başta olmak üzere Avrupa'da bir çok

önemli kulübün renklerine katmak istediği 18 yaşındaki genç yetenek Türkiye Futbol Directörü Fatih Terim'in operasyonuyla tercihini Türk Milli Takımı olarak yaptı.

 

Danimarka U19 Milli Takımı'nın formasını giyen Emre Mor konusunda bundan yaklaşık bir ay önce kurmaylarına talimat veren Terim futbolcu ile birlikte Türk olan babası ve Makedon olan annesinin ikna edilmesi neticesinde mutlu sona ulaştı.

Terim'in kısa bir süre önce yardımcısı Abdullah Ercan'ı Danimarka ve Almanya'ya göndererek futbolcu ile iki defa görüştürdüğü öğrenilirken genç futbolcunun ilk resmi maçta Ümit Milli Takım kadrosuna dahil edileceği belirtildi.

Nordjaelland altyapısında yetişen Emre bu sezon 2 defa A Takım'la maça çıktı.

Emre Mor’un Sivaslı’nın Tatar Kasabasından olduğu ve her yaz ailesi ile birlikte en az bir ay Tatar’da kaldığı belirtildi. Emre Mor’un dedesi ve akrabalarının yaşadığı Tatar kasabasında genç futbolcunun Türk Milli Takımda oynayacak olması büyük sevinçle karşılandı.


Yorumlar (2)

usak64 8 Yıl Önce

Adamım usaklım be

Usakli burak 8 Yıl Önce

Adamin dibi helal olsun sana Usakli oldugunu duyduk sonra cok gururlandim be :))

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.