Uşak TV

Uşak Belediyespor’da Yeni Hoca Gürsoy Turan

Spor

Uşak Belediyespor’da Yeni Hoca Gürsoy Turan

Uşak Belediyespor Teknik Direktörlüğüne Gürsoy Turan Getirildi.

Bölgesel amatör ligde şampiyonluk hedefiyle lige başlayan Uşak Belediyespor’da teknik direktörlük görevine Gürsoy Turan getirildi. 

Geçen yıl Uşak İl Özel İdare ve Hatay Spor’u çalıştıran tecrübeli hoca, “Uşak benim ikinci memleketim, hedefi olan bir takıma geldim” dedi. 

Uşak ilinin futbol aşkını oyunculuk yıllarından bildiğini söyleyen Turan, “Aşigolarla birlik olarak hedefimize ulaşacağız. Belediye Başkanımız Ali Erdoğan’ın ve kulüp Başkanımız Bedi Beşkazalıoğlu’nun şampiyonluk konusunda kararlılığı bana güven verdi. İç transferi iki üç günde belirledikten sonra önümüzdeki hafta dış transferleri görüşmek üzere transfer listesindeki futbolcuları şehrimize çağıracağız. 3 veya 4 yıldız oyuncuyu da transfer edeceğiz” diye konuştu. 

Uşak Belediyespor kulüp Başkanı Bedi Beşkazalıoğlu ise imza töreninde yaptığı konuşmada, “Gürsoy hocamız Uşakspor’da bu şehir için emek vermiş, ter dökmüş, şehrin futbol sevgisini çok iyi anlayan bir hocamız. Teklifimizi bir maddiyat gözetmeden kabul etti” dedi. Beşkazalıoğlu Gürsoy Hocanın hedefi olan bir hoca olduğunu belirterek, gerekli desteği vereceklerini söyledi. Beşkazalıoğlu, “Şampiyonluğa bizi taşıyacağına inanıyorum, Uşak ili için hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.