Uşak TV

Uşak Belediyespor Zirve Yarışından Kopmadı

Spor

Uşak Belediyespor Zirve Yarışından Kopmadı

Beklenmedik Kaklıkspor yenilgisinin üzüntüsünü üzerinden atan Uşak Belediyespor, zorlu Çine Madranspor deplasmanından 1-2’lik skorla galibeyetle dönerek rahat bir nefes aldı. 

Bu hafta diğer rakiplerinin puan kaybetmesi ile zirve yarışından kopmayan Uşak Belediyespor yarışta bende varım dedi. Çine MadranSpor maçında takım olarak mutlak galibiyete odaklanan Uşak Belediyespor, Can ve Serdar Yalçın’ın takıma katkılarıyla galip gelmesini bildi.

40. dakikada Can’ın soldan ortasına arka direkte çok iyi yükselen Necmettin’in kafa şutunu kaleci Gökçin sadece seyretti. İlk yarıyı 0-1’lik skorla tamamlayan Uşak Belediyespor maçın 65. dakikasında defansın topu uzaklaştıramamasıyla Halim’in şutunda topu filelerinde gördü.

Bu gol ile skoru 1-1 olan maçta Serdar’ın elle müdahelesine hakem serbest vuruş verdi. Maçın yıldızı Can’ın kullandığı serbest vuruşla skor 1-2 oldu. 

Uşak Belediyespor yöneticisi Mehmet Erçetin maçın ardından yaptığı açıklamada, ilk yarı kredilerini kullandıklarını belirterek, “Çine deplasmanından mutlak galip gelmek istedik. Mücadelemizle üç puanı hak ettik” dedi. 

Bu hafta kendi sahalarında lider İzmirspor’la oynayacaklarını belirten Erçetin, “Bundan sonra her maçımız Final olacak, tüm Uşak Halkını maçlarda görmek istiyoruz” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.