Uşak TV

UOSB’DE BÜYÜK TURNUVA BAŞLADI

Spor

UOSB’DE BÜYÜK TURNUVA BAŞLADI

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı tarafından organize edilen "Üretimde kaynaşma ve Kardeşlik futbol turnuvası" başladı.

 Turnuvaya katılan 14 takım şampiyonluk için mücadele edecek.
14 takımın katıldığı turnuva sonunda ilk üç sırada yer alan takımlara kupa verilecek. UOSB’de bulunan futbol sahasında düzenlenen törenle start alan turnuva 15 gün sürecek. Turnuva açılışına katılan UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım, turnuvayı geleneksel hale getireceklerini ifade etti. UOSB Müdürlüğü ile UOSB itfaiyesinin de katıldığı turnuvada en centilmen takıma ve gol kralı olan futbolcuya da ödül vereceklerini belirten Ali Yıldırım, “Hedefimiz firmalar arası kaynaşmayı arttırmak. Çalışanlara moral vererek sosyal aktivitelere katılmalarını sağlamak” dedi.
UOSB İtfaiye Müdürü Burhan Uysal’ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek turnuvada 20 Temmuz günü grup maçları tamamlanacak ve daha sonra oynanacak final maçlarıyla turnuvayı kazanan takım belli olacak. Turnuva sonunda düzenlenecek ödül töreni ile de ilk üçte yer alan takımlara kupaları UOSB yönetimi tarafından verilec, Ayrıca gol kralnıda ödül verilecek.

UOSB’de bulunan firmalar futbol turnuvasına büyük ilgi gösteriyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.