Uşak TV

TAHSİN ERDEM DEN UŞAK BELEDİYESPOR`A MOREL YEMEĞİ

Spor

TAHSİN ERDEM DEN UŞAK BELEDİYESPOR`A MOREL YEMEĞİ

B.A.L Liginde şampiyonluk hesapları yapan uşak Belediyespor’u Banaz Belediye Başkanı Tahsin Erdem Banaz ilçesine davet etti. Uşak Belediyespor futbol takımını teknik heyeti ve yönetim kurulunu Mega Müjde pide salonunda ağırlayan Başkan Tahsin Erdem’in yemeğine Uşak Belediyespor yönetim kurulundan Sayman Oktay Alat, yönetim Kurulu Üyesi Adil Özdemir, Futbol şubesi ve genel kaptanı Özcan Doruk ve Banaz meclis üyesi Kadir Tümer hazır bulundular.

Yemekte konuşma yapan Banaz Belediye Başkanı Tahsin Erdem Uşak Belediye Spor’u Banaz ilçemizde ağırlamaktan mutlu olduklarını bu sözleriyle tüm Banaz halkının duygularını dile getirdiklerini, kırmızı-siyahlı takımın bu yıl mutlu laka 3.ligde görmek istediklerini belirtti.Her zaman Uşak BelediyeSpor’a Banaz halkı ve Belediyesi olarak destek olacaklarını belirten Tahsin Erdem “Her zaman Uşak Belediye Spor’u Banaz da ağırlamaktan mutlu olacağız ama lig sonunda Şampiyon Uşak Belediye Spor’u konuk etmekten çok fazla mutlu olacağız” dedi.

Uşak Belediyespor futbol şube sorumlusu Özcan Doruk Başkan: “Tahsin Erdem’in bu nazik davetinden çok mutlu olduk önümüzdeki maçlarda bize büyük morel oldu. Uşak ilçeleriyle bu şekilde kenetlenirse hedefe daha çabuk ulaşırız. Bizde Başkan Tahsin Erdem ve Banaz halkını maçlarımıza bekliyoruz. Başkanımızın belirttiği gibi Şampiyon takım olarak Banaz a gelerek tüm Banaz Halkıyla şampiyonluğu kutlamak bizde isteriz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.