Uşak TV

Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencilerimizden Bir Başarı Daha

Spor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 17-20 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleşen Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası’dan üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri başarıyla döndüler.

 Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından organize edilen Üniversiteler arası Türkiye Kick Boks Şampiyonası’na 68 üniversiteden 600’ü aşkın sporcu katıldı. Üniversitemizi müsabakalarda Kickboks takımı antrenörlüğünü yapan Yrd. Doç. Dr. Gökhan Acar ve İdareci olarak Yrd. Doç. Mihriay Musa eşliğinde 9 erkek 3 bayan sporcu ile temsil etti.

Müsabakalarda Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Elhan Aliyev 71 kilo Low Kick branşında Türkiye birincisi, Sabur Jabbarov ise 71 kilo Full Contact branşında Türkiye üçüncüsü oldu.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elçin Yusufoğlu, Yrd. Doç. Dr. Gökhan Acar, Yrd. Doç. Dr. Mihriay Musa, müsabakalarda dereceye giren Elhan Aliyev ve Sabur Jabbarov’u makamında ağırlayarak tebrik eden Rektör Prof. Dr. Sait Çelik Uşak Üniversitesi’nin spor müsabakalarında elde ettiği başarılardan gurur duyduğunu belirtti. Şampiyonada dereceye giren öğrencilerimizi kutlayarak plaket veren Rektör Çelik “ Sosyal, kültürel ve sportif başarılar bizi çok mutlu ediyor. Öğrencilerimizi ve Spor Bilimleri Fakültemizi başarılarına bir yenisini daha ekledikleri için tekrar tebrik ediyorum. Şampiyonada dereceye giren sporcularımız 8-11 Nisan 2016 tarihlerinde Antalya’da yapılacak Uluslararası Kick Boks Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecekler. Başarılarının devamını diliyorum.”dedi.

Ziyaretin sonunda Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elçin Yusufoğlu, Yrd. Doç. Dr. Gökhan Acar, Yrd. Doç. Dr. Mihriay Musa, müsabakalarda dereceye giren Elhan Aliyev ve Sabur Jabbarov, Rektör Prof. Dr. Sait Çelik’e desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.





Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.