Uşak TV

MURATBEY UŞAKSPORTİF'DE YENİ BAŞKAN BELLİ OLDU

Spor

Muratbey Uşak Sportif'in yeni başkanı Ömer Özden oldu

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Muratbey Uşak Sportif'in kulüp başkanlığına Ömer Özden getirildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Arif Akçakaya'nın istifasının ardından yönetim kurulunda gerçekleştirilen oylamayla başkanlığa Ömer Özden'in getirildiği bildirildi.

Özden: “22.02.2016 tarihi itibari ile Yönetim Kurulu Üyesi bulunduğum Muratbey Uşak Sportif basketbol takımımızın Yönetim Kurulu oylaması neticesinde, Eski başkanımız Arif AKCAKAYA’ dan devralarak Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiş bulunmaktayım. Kendisine verdiği veda kararının hayırlı olmasını diliyor, Yönetim kurulu üyeliğim süresince kulübümüz için beraber çalışmaktan onur duyduğumu belirterek, emeklerine teşekkür ediyorum. Desteğinin her zaman arkamızda olacağını biliyorum. Daha önceden de olduğu gibi takımımız için elimizden gelen desteği Yönetim Kurulumuzdaki arkadaşlarımla beraber yapmaya devam edeceğiz. Yeni görevimin kulübümüze ve camiamıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. 28.02.2016 tarihinde saat 16:00 evimizde gerçekleştireceğimiz Muratbey Uşak Sportif – Torku Konya Spor müsabakası çalışmalarına hızla devam etmekteyiz. Takımımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi. 

Yorumlar (2)

uşak 8 Yıl Önce

sayın başkan öncelkle hayırlı olsun ilk tavsiyem biz uşaklıyız bu takımı biz buralara getirdik transferi biz yaparız teknik ekibi biz kurarız herşey bizden sorulur diyen ozan koç ile fatihan menajere önlem al gerisi teferruat hepsi olur

Şerif ali 8 Yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.