Uşak TV

MEDICAL PARK ÇALIŞANLARININ BOWLİNG HEYECANI

Spor

MEDICAL PARK ÇALIŞANLARININ BOWLİNG HEYECANI

Turnuvada bir araya gelen çalışanlar iş yoğunluğuna ve stresine biraz ara vererek eğlenceli dakikalar yaşadılar

Medical Park Uşak Hastanesi yönetiminin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Medical Park Bowling Turnuvası 2013 başladı.

Medical Park Uşak Hastanesi personelinin oluşturduğu toplam 21 takımın katıldığı turnuvanın birinci elemeleri yapıldı. Hekimler, hemşireler ve çalışanların karma gruplar oluşturduğu turnuva renkli görüntülere sahne oldu.

Büyük ve heyecanlı bir çekişmenin yaşandığı turnuvada, müsabakalarda en düşük puanı alan gruplar elenerek final heyecanı en yüksek puanı alan ilk 4 takım arasında yaşanacak.

Turnuvaya katılan oyuncular arasında yer alan Medical Park Uşak Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ömer Faruk AZAL; ‘’Stresli ve yoğun olan bir sektörde çalıştığımız için ara sıra böyle molalar vererek çalışanlarımızı motive etmeyi amaçlıyoruz. Hastane personelimiz ve yönetimimizin moral ve motivasyonu bizim için önemlidir. Düzenlediğimiz sosyal aktivitelere bizzat yönetim olarak da katılarak kurum içi iletişim sürecine katkı sağlamak, çalışma performansını artırmak ve ekip ruhunu yerleştirmek düşüncesiyle hareket etmekteyiz. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.'' dedi.

Medical Park Uşak Hastanesi personelinin yoğun iş temposundan uzaklaşıp stres attığı turnuva oldukça heyecanlı ve eğlenceli geçiyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.