Uşak TV

KÜÇÜK ERKEKLERDE HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Spor

KÜÇÜK ERKEKLERDE HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Okullar arası basketbol müsabakalarında Fevzi Çakmak Y.İ.B okulu küçük erkekler takımı son yıllarda basketbol da başarılarını yine devam ettirdi. Gazi Mustafa Kemal i.ö okulunu namağlup olarak büyük bir mücadele vererek yenme başarısını gösterdi. Fevzi Çakmak y.i.b okulu 08 Mart 2010 tarihinde Bursa’da başlayacak gurup maçlarında ilimiz Uşak ‘ı temsil edecekler. Küçük erkekler takımı zevkli müsabakalar sonucunda birinciliği alırken ikinciliği Gazi Mustafa Kemal i.ö. okulu üçüncülüğü ise Özel Üftade Koleji elde etti.

Şampiyonaya ilk defa katılan İlyaslı i.ö.okulu takımı ise dördüncülükle yenilirken oyuncularının gösterdiği mücadele ile takdir toplayarak önümüzdeki yıllara ümit verdi.

Fevzi Çakmak YİBO Okul Müdürü Eşref Uçar geçen yıllarda kaçırdığımız Türkiye şampiyonasına bu yıl gideceğiz Bursa finallerini rahat geçeceğimize eminim dedi. UÇAR Okulumuzda kapalı spor salonu olması ve basketbol’u çok seven çocuklarımıza tüm mesaisini harcayan öğretmenlerimizin olması başarılarımızın büyük nedenidir diye belirtti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.