Uşak TV

KÖTÜ GÜNLER GEÇİREN UŞAK BELEDİYESPOR KENETLENDİ

Spor

KÖTÜ GÜNLER GEÇİREN UŞAK BELEDİYESPOR KENETLENDİ

Bal ligi 9 gurup da şampiyonluk yarışını sürdüren Uşak Belediye Spor 6. hafta da Kaklık spor deplasmanında aldığı beklenmedik 2-1 yenilgiyle Uşak halkını ve kendilerini çok üzdü. Bu maç sonucuna göre değişim beklenirken kötü gidişe dur demek için Uşak Belediye spor yönetimi, Teknik ekibi ve futbolcular bu günden itibaren birlik beraberliklerini göstererek hedef için kenetlendiler.

Futbol takımının kaptanı Fatih Sarı: “Beklenmeyen yenilgiyi yol kazası olarak görüyoruz. Daha önce şampiyonluklarda olumsuz şartlara rağmen şampiyon olduk maddi, manevi yönetim ve teknik heyet olarak çok güzel ortamda çalışıyoruz. Takımda arkadaşlıkta çok güzel hedefimizden kopmayacağız. Uşak halkının beklentilerine cevap vereceğiz. Kötü günümüzde yanımızda olan yönetimle birlikte taraftarların ve Uşak Halkını da yanımızda olmasını bekliyoruz bize güvensinler” dedi. Bu maç için özür dilediklerini ifade etti.

Teknik Direktör Gürsoy Turan ligin uzun maraton olduğu ilk yarı sonuna kadar en az puan kaybı ile zirveden uzaklaşmak istemedikleri ilk yarı sonunda yönetimin belirleyeceği bütçeye göre eksik gördükleri bölgeye transferler yaparak şampiyon olmak istediklerini, fakat iyi günde yanlarında olan taraftarın zor günlerde takımı yalnız bırakmamasını istedi.

Yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Erçetin: “Bu hafta alınan sonuç her takımın başına gelebilir. Önemli olan bundan ders almaktır. Teknik ekip ve futbolcularımıza güvenimiz var bu ekiple yolumuza devam edeceğiz. Önümüzdeki hafta zor Çine madranspor maçında galibiyetle dönerek kötü gidişe dur diyeceğiz” dedi.

Sayman Oktay Alat: “Yönetim olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Uşak Belediyesi de gerekeni yapıyor. Bu kötü gidişe dur demek için kenetlendik taraftar ve Uşak Halkının desteklerini bekliyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.