Uşak TV

İL ÖZEL İDARE SPOR TÖRENLE 3.LİGE TERFİ MÜSABAKALARINA UĞURLANDI

Spor

İL ÖZEL İDARE SPOR TÖRENLE 3.LİGE TERFİ MÜSABAKALARINA UĞURLANDI

2009-2010 futbol sezonunda grup maçlarının ardından play-off’da mücadele ederek 2.olup 3.lige terfi maçlarında Uşak’ı temsil etmeye hak kazanan İl Özel İdare Spor futbol takımı, 13 Mayıs 2010 günü başlayacak 3.lige terfi eleme maçları için 12.05.2010 günü törenle Burasa’ya hareket etti. Törende, İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş, Genel Sekreter Yardımcısı ve İl Özel İdare Spor Başkanı Necati Ceylan, Mali Hizmetler Md.V. Mehmet Cebeci, Yönetici Kıyas Yıldız, Antrönör Ergün Kutsal ve futbolcular hazır bulundular.

Törende bir konuşma yapan İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun “İl Özel İdaresi’nin faaliyet alanlarından olan spora verdiğimiz desteğin yanında, kendi spor kulübümüzle bizzat sporun içinde olmaktan gurur duyuyoruz. İl Özel İdare Sporun bu sezon 3.Lige Terfi maçlarında Uşak’ı temsil etme hakkını elde etmesi ise gururumuzu bir kat daha arttırmıştır. İnşallah Bursa’da yapılacak eleme maçlarında üstün bir başarı gösterip 3.Lige çıkarak profesyonel liglerde Uşak’ımızı temsil eden tek takım olacaktır. Futbolcu arkadaşlarımın 3.lige terfi maçlarında; şayet burada elenirlerse de deplasmanlı bölgesel ligde Uşak’ı en iyi şekilde temsil edeceklerine inancımız tamdır. Futbolcu arkadaşlarımızı hayırlı yolculuklar ve başarılar dileğiyle Bursa’ya uğurluyoruz“ dedi.

Çekilen kura sonucunda 3.Lige Terfi maçlarında 2.Bölge A Grubunda yer alan İl Özel İdare Spor Futbol Takımının 13 Mayıs 2010 günü yapılacak eleme maçındaki rakibi yarın çekilecek kura sonucunda Belli olacak. İl Özel İdare Sporun muhtemel rakipleri : İstanbul’dan Ümraniye Spor, Sancaktepe Spor, Manisa’dan Donatım Spor, Salihli Belediye Spor, Kütahya’dan Gaybiefendi Spor, Şeker Spor, Çanakkale’den Biga Spor

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.