Uşak TV

Güreş ve Halter de dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

Spor

Güreş ve Halter de dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Okullararası Halter ve Güreş Şampiyonalarında dereceye giren öğrenciler Vali Özdemir Çakacak tarafından ödüllendirildi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen ödül törenine Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Uşak Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Ulus, Okul Müdürleri ve dereceye giren öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Uşak Valisi Özdemir Çakacak başarılı sporcuların Uşak’ın adını en iyi şekilde Türkiye’ye duyurduğunu belirterek, öğrencilerin bu başarısından gurur duyduğunu kaydetti.

Güreşte ve Halter’de Uşak’ı en iyi şekilde temsil eden öğrencileri tebrik ettiğini belirten Vali Çakacak, “Öğrencilerimiz ilimizi Kayseri, Konya ve Niğde de yapılan müsabakalarda en iyi şekilde temsil ederek güzel başarılar imza attılar. Bende kendilerini bu başarılarından dolayı birer çeyrek altın ve eşofman ile ödüllendirmek istedim. Öğrencilerimizin asli görevinin başında eğitimleri gelmektedir. İnanıyorum sporda gösterdikleri başarıyı eğitimlerinde de gösteriyorlardır. Öğrencilerimizden derslerini ihmal etmeden daha büyük başarılar elde etmelerini de beklediğimi ifade etmek istiyorum. Öğrencilerimizin bu başarıları elde etmesinde kendilerine destek olan başta aileleri olmak üzere öğretmenlerini de kutlar başarılarının devamını dilerim” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Özdemir Çakacak, Güreş’te 15-16 yaş kategorisinde 69 kilogramda Türkiye Birincisi olan Özel Üftade Lisesi öğrencisi Abdullah Cabadan, aynı kategoride 63 kilogramda Türkiye Birincisi olan Özel Üftade Lisesi öğrencisi İsmail Sayan, Konya’da yapılan halter finallerinde 69 kilogramda Türkiye ikincisi olan Sait Sabri Ağaoğlu Lisesi öğrencisi Haldun Kullay, yine aynı okul öğrencisi 56 kilogramda Türkiye 5. olan Nurullah Taş ve Kayseri’de yapılan Halter müsabakalarında Türkiye 5. olan Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencisi Berna Özyayla’ya çeyrek altın ve eşofman hediye etti.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.