Uşak TV

BÜTÜN UŞAK’I GÖREVE ÇAĞIRDI

Spor

BÜTÜN UŞAK’I GÖREVE ÇAĞIRDI

Geçen hafta deplasmanda Çine Madran Spor galibiyetiyle moral bulan Uşak Belediye spor Pazar günü kendi sahasında oynayacağı lig ikinci İzmir Spor maçının hazırlıklarına tam kadro olarak hazırlanıyor.

Bu hafta oynayacakları İzmir spor maçının öneminin farkında olan Uşak Belediye sporlu futbolcular antrenmanda istekli çalışmalarıyla dikkat çekiyorlar.

Teknik direktör Gürsoy Turan Çine Madran Spor maçının galibiyetinin önemi olması için bu hafta oynayacağımız İzmir Spor maçını kazanmaları gerektiği ekip olarak bunun bilinciyle hazırlıklarının yaptıklarını Pazar günü maçta Aşigolar ve Uşak halkını Bir Eylül stadında 12. adam olarak yanlarında olmasını istedi her türlü sonuca rağmen son dakikaya kadar desteklemelerini istediler.

Uşak Belediye Spor santraforu Necmettin geçen hafta attığım golün devamı gelecek arkadaşlarımla uyum içinde olan bir ekibiz hedefe ulaşmak için taraftarlarımız sabırlı olsun bu hafta Bir Eylül stadının bütün tribünlerinin dolu olmasını istiyoruz diye belirtti.

Uşak Belediye Spor forvet oyuncusu Salih Ateş ligin uzun maraton olduğunu lig sonunda gülen tarafının kendilerinin olacağını ekip olarak bu inançla çalıştıklarını söyledi.tecrübeli oyuncu Salih yıllardır futbolun içindeyim Uşak Belediyespor kulübünün ortam çok güzel hedefe ulaşmaktan başka bir düşüncemiz yoktur dedi.

Yönetici Mehmet Erçetin takım olarak Çine Madranspor galibiyetiyle morallerimiz üst düzeyde sakat ve cezalı Sporcumuz yok yönetim kurulu ve tüm ekibimiz bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız İzmir Spor maçında Bir Eylül stadını eski günlerindeki gibi doldurmalarını beklediklerini belirtti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.