Uşak TV

Belediyespor Konakspor Maçından 3 Puanla Döndü

Spor

Belediyespor Konakspor Maçından 3 Puanla Döndü

Geçen hafta teknik kadro değişikliği yaparak takımın başına tecrübeli hoca Hasan Yüksel’i getiren Uşak Belediyespor ilk maçında deplasmanda Denizli ekibi Konak Spor’u 0-1 yenerek galibiyeti hak etti.

Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan kırmızı-siyahlılar rakibin az sayıda ataklarını da önlerken gol bölgesindeki sayısız gol fırsatını kaçırdı.

İkinci yarıda yerinde yapılan oyuncu degişikli ise takıma güç kattı. Oyuna sonradan giren Serdar Yalçın, Salih ve Önder 83. dakikada kazanılan golde büyük emek sarfetti. Takım olarak kazanmaktan başka düşüncesi olmayan Uşak Belediyespor’da Kaptan Fatih Sarı 90 dakika boyunca oyunu ve liderliğiyle maç sonunda taraftarlarca ayakta alkışlanmayı hak etti.

Teknik Drektör Hasan Yüksel, “Takımı 4-5 gündür yakından tanıyorum. 3-4 farklı bitecek maçı 1-0 kazandık, önemli olan deplasmanda kazandığımız üç puan” diyerek, forvet elamanlarıyla daha çok çalışarak bundan sonraki maçlarda bu kadar gol kaçırmayacaklarını ifade etti. 

Öte yandan önümüzdeki hafta Bergamaspor maçına odaklanacaklarını ifade eden Yüksel, “Bizleri Konak maçında yanlız bırakmayan Aşigolara teşekkür ederiz, bizlere büyük moral verdiler” dedi.

Uşak Belediyespor Yönetim kurulu üyesi Mehmet Eçetin ise “Ligden kopmamamız için mutlak kazanmamız gereken bir maçtan galibiyetle dönmemiz takım için büyük moral oldu. Bizleri deplasmanda yanlız bırakmayan Aşigolara son dakikaya kadar centilmence desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Ggalibiyette onların da emeği var, bu hafta Bergamaspor maçına odaklanacağız” dedi. 


STAD: Akkonak Dr.Sami Gök
HAKEMLER: İbrahim Alper Gümüş*** Emine Koçak*** Mustafa Aykal***

KONAKSPOR: Okan*Alper* Cihat* Osman* Mustafa Ali** (dk.80 AKemal*) Oğulcan* (dk.55galip*) Aytaç** Sercan** Bilal* Enes*

UŞAK BELEDİYESPOR: Bülent*** Volkan** Can** Yakup** Cenk*** Yusuf*** Erdi** (dk.70 salih***) Enes** (dk.65 Önder***) Necmettin* (dk79 Serdar Yalçın***) FatihSarı***** Serdar Yılmaz***

Gol: dk.83 ÖNDER
SARI KARTLAR: Sercan, Alper, A. Kemal Konakspor, Cenk, Önder, Fatih Uşak Belediyespor

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.