Uşak TV

BELEDİYE SPOR 3. LİG YOLUNDA

Spor

BELEDİYE SPOR 3. LİG YOLUNDA

3. lig yükselme grubunda Afyonda yapılan final maçlarında rakiplerini geride bırakarak şampiyon olan Uşak Belediye Spor 2. tur müsabakaları için Balıkesir’e 26 mayıs Çarşamba günü hareket edecek.

Balıkesir de karşılaşacağı takımlar İstanbul Ayaz ağa Spor ile Sancak tepe Spor, İzmir Çiğli spor statü gereği ilk maçını iki İstanbul takımlarından biriyle 28 mayıs Cuma günü yapacak olan Uşak Belediye Spor galibiyet halinde 30 mayıs Pazar günü final maçını kazandığı takdirde 3. lige çıkacak. Afyon da yapılan maçlarda eski günlerini özlediğini göstererek son ana kadar takımlarını destekleyen aşigolar Balıkesir de takımlarını yalnız bırakmayacaklar.

Uşak Belediye Spor teknik direktörü Aydın Yalabık “Balıkesir’e ağlayan şehri güldürmek için gideceğiz yeter ki aşigolar bizi son ana kadar desteklesinler. Profesyonel lige çok yaklaştık sporcularımızın inancı sonsuz bunu başaracağız” diye belirtti.

Uşak Belediye Spor kulüp başkanı Muhammed Gür “şehrimizde futbol heyecanı yeniden başladı. Geleceğin Uşak Spor u için takımımıza sonuna kadar destek çıkmalıyız” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.