Uşak TV

BASKETBOL DA KÜÇÜKLERİN BÜYÜK FİNALİ

Spor

BASKETBOL DA KÜÇÜKLERİN BÜYÜK FİNALİ

İlköğretim Okulları arası küçük erkekler ve küçük kızlar basketbol maçlarında takımlar şampiyonluk için kıran kırana mücadele edecek.

28 Şubat Pazar günü Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak maçlarda saat 10.00’da ilk olarak küçük erkeklerde namağlup olan Gazi Mustafa Kemal İ.Ö.O. ve Fevzi Çakmak Y.İ.B.O. ile karşılaşırken, saat 11.00’de ise yine namağlup sahaya çıkan Gazi Mustafa Kemal İ.Ö.O., Özel Üftade Koleji ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşmaların ardından Uşak Şampiyonu olan takımlar Bursa’da düzenlenecek olan Grup Şampiyonası’nda şehrimizi temsil edecek.

Küçük erkekler ve kızlarda namağlup iki takımı ile şampiyonluk için mücadelesini sürdüren Gazi Mustafa Kemal İ.Ö.O. Müdür Yardımcısı Aziz SARI, final günü en az bir kupanın sahibi olmak isteğinde olduklarını, rakiplerinin gücünün farkında olduklarını söyledi. SARI, “Yıllardır Uşak’ta basketbolun öncüsü olan Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu alacağı şampiyonlukla kentimizi en iyi şekilde temsil edecektir. Çok çekişmeli geçecek olan final maçlarına tüm öğrenci ve velilerimizi bekliyoruz” dedi.

 

28 ŞUBAT 2010 - PAZAR

SAAT 10:00 GAZİ MUSTAFA KEMAL İ.Ö.O…F.ÇAKMAK Y.İ.B.O ERKEK

SAAT 11:00 GAZİ MUSTAFA KEMAL İ.Ö.O…ÜFTADE KOLEJİ KIZ

SAAT 13:00 KUPA TÖRENİ


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.