Uşak TV

BAŞKAN DEĞİŞİNCE BELEDİYE KESENİN AĞZINI AÇTI

Spor

Arif Akçakaya'nın İstifasından sonra Uşak Belediyesi, Muratbey Uşak Sportif'e 200 bin liralık destekte bulundu.

Muratbey Uşaksportif'de maddi sıkıntılar başkanın değişmesinden sonra aşılmaya başlandı. Arif kçakaya'nın istifsındna hemen sonra Uşak Belediyesi takıma 200 Bin lira destek çıkarken 200 Bin lir daha toplanarak basketbolcuların maaşları ödendi. 
Uşak Belediyesi, Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Muratbey Uşak Sportif'e 200 bin lira destekte bulundu. 

Muratbey Uşak Sportif Başkanı Ömer Özden, teknik heyet ve sporcuları makamında kabul eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, basketbol takımının kentin tanıtımında önemli katkı sağladığını, belediye olarak kulübe son bir yılda 626 bin lira destekte bulunduklarını söyledi.

Takımın başarısı için ellerinden gelen desteği yapmaya devam edeceklerini kaydeden Cahan, "Kent olarak takıma sahip çıkıyoruz. Umut ediyorum bu sezon daha iyi sonuçlar alıp sıralamada yükseliriz. Basketbolun şehrimizde gelişmesi sevindirici" dedi.

Kulüp başkanı Özden de 3 yıldır bulundukları ligde bu sezon da istedikler durumda bulunduklarını, sezon sonunda play-off ve Avrupa kupalarına katılma hedefine ulaşmak istediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından belediye başkanı Cahan, 200 bin liralık çeki başkan Özden'e verdi.







Yorumlar (3)

uşaklı 8 Yıl Önce

tarih tekerrürden ibarettir. biz bu seneryoyu serdar sağıroğlunda gördük ogün serdar sağırolunu satanlar bugün aynı kadere mahkum oldu sıra sende ömer özden sende bugün arif akçakayayı sattın dikkatli ol bence o koltuk altından kayabilir

Mustafa 8 Yıl Önce

Kimin parası ? Halkın parası

UŞALI64 8 Yıl Önce

15 tl li̇k su tüketi̇mi̇ yapiyoruz 33 tl fatura geli̇yor.hakkim geçi̇yorsa helal etmi̇yorum,durmak yok savurmaya devam..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.