Uşak TV

AYBEY İ.Ö.OKULU HENTBOL TAKIMI GRUP BİRİNCİLİĞİNİ KAZANDI

Spor

AYBEY İ.Ö.OKULU HENTBOL TAKIMI GRUP BİRİNCİLİĞİNİ KAZANDI

Malatya’da gerçekleştirilen Küçük Kızlar Hentbol karşılaşmalarında grup birincisi olarak Türkiye’de ilk sekiz takım arasına girmeye hak kazanan Aybey İlköğretim Okulu Küçük Kızlar Hentbol takımı Vali Özdemir Çakacak tarafından ödüllendirildi.

 

Valilik toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine Uşak Valisi Özdemir Çakacak, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Kemalettin Özkan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Ulus, Okul Müdürü Nazmi Gümüşhan, Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Yalım ve öğrenciler katıldı.

Aybey İlköğretim Okulu Küçük Kızlar Hentbol takımını, Uşak’a kazandırdıkları başarıdan dolayı tebrik eden Vali Özdemir Çakacak, “Sözünüzü tuttunuz büyük başarıya imza attınız. Bundan sonra sizden Türkiye birinciliği bekliyorum. Tabiî ki ilk olarak dersleriniz ve eğitiminiz. Size ve Öğretmenlerinize bu konuda güveniyorum. Hem sporda hem de derslerinizde en iyi başarıyı yakalayacağınıza inanıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Özdemir Çakacak Aybey İlköğretim Okulu Küçük Kızlar Hentbol Takımı oyuncularına eşofman hediye ederek hatıra resmi çektirdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.