Uşak TV

AMATÖRLERE MALZEME YARDIMI DEVAM EDİYOR

Spor

AMATÖRLERE MALZEME YARDIMI DEVAM EDİYOR

Uşak Belediye Başkanı Ali ERDOĞAN, Uşak’ı bayanlar voleybol deplasmanlı ve bölgesel liginde başarı temsil eden Banaz Belediye Spor ile Kapaklarspor takımlarına da spor malzemesi yardımında bulundu.

İkinci Amatör Futbol liginde mücadele eden 16 takımımıza dün yapılan malzeme yardımlarının ardından bugünde Uşak’ı deplasmanlı bayanlar voleybol liginde başarı ile temsil eden Banaz Sağlıkspor ile Kapaklarspor takımlarına eşofman yardımı yapıldı. Belediye Meclis Salonu’nda yapılan törene Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Kapaklarspor Başkanı Alaaddin Karahan, Banaz Sağlıkspor Başkanı Mehmet Özkuk, kulüp yöneticileri ve sporcuları katıldı.

Deplasmanlı voleybol liginde mücadele eden ve ilimizi başarı ile temsil eden her iki kulübe de teşekkür eden Başkan Ali Erdoğan, gelecek yıllarda da başarılarının devam etmesini beklediklerini dile getirdi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Uşak Belediye Başkanlığı’nın malzeme yardımından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Kapaklarspor Başkanı Alaaddin Karahan, “Hem deplasmanlı hem de bölge müsabakalarında elimizden geleni yaptık. Gelecek yılarda Uşak’ın ismini daha iyi duyurmak için elimizden geleni yapacağız. Ancak kısıtlı imkanlarla mücadelemizi sürdürüyoruz. Yardımları için Uşak Belediye Başkanı Ali ERDOĞAN’a teşekkür ediyoruz” dedi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.