Uşak TV

AKTİF SPOR KULÜBÜ TÜRKİYE MİNİKLER CİMNASTİK ŞAMPİYONASINA KATILIYOR

Spor

AKTİF SPOR KULÜBÜ TÜRKİYE MİNİKLER CİMNASTİK ŞAMPİYONASINA KATILIYOR

Uşak İli olarak Aktif Spor Kulübü tarafından ilk kez katılımı sağlanacak olan “ Türkiye Minikler cimnastik şampiyonası 26-27 Haziran 2010 Tarihinde Bolu ilinde yapılacaktır. Yarışma öncesi minik cimnastikçilerimiz Gençlik ve Spor il Müdürü Ahmet Toprak ı ziyaret edip yarışma ile ilgili bilgi verdiler.Gençlik Spor il Müdürü Ahmet Toprak makamına cıvıl cıvıl neşe katan minik cimnastikcilere çikolata ikram ederek bolu da yapılacak Türkiye Minikler şampiyonasında madalyalarla dönmeleri için başarılar dileyerek morel verdi.

Aktif Spor kulübü Türkiye jimnastik şampiyonasına Antrenör Dilaver ışıklı. Antrenör Serpil özkul. Aleyna Küçükoğlan(sporcu) Doğa Özbağ(sporcu) İrem Şanlı(sporcu)Gamze Sanı(sporcu) Ceylin Ünlü(sporcu)Pırıl Çekçek(sporcu)Binnaz Tekin(sporcu) Ceren Çelik(sporcu) isimli antrenör ve sporcularıyla uşak ı ilk defa Türkiye minikler cimnastik şampiyonasında temsil edecekler.

Aktif Spor kulübü Antrenörleri Dilaver Işıklı ve Serpil Özkul sezon boyunca ara vermeden verdiğiz eğitimle Türkiye Şampiyonasına gidiyoruz teknik ekip ve sporcular olarak heyecanımız doruk noktasında madalyalarla dönerek uşak ı cimnastik spor unda en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirttiler.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.