Uşak TV

1.NCİ BASKETBOL MASTERLER LİGİNDE OLD STAR ŞAMPİYON

Spor

1.NCİ BASKETBOL MASTERLER LİGİNDE OLD STAR ŞAMPİYON

Uşakta ilk i düzenlenen basketbol mas terler ligi OLD STAR takımının şampiyonluğu ile sona erdi iki aydır yedi takımın katılımı ile Atatürk spor salonunda heyecanlı maçların sonunda final maçında OLD STAR güçlü rakibi aktif spor A takımını71-58 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.final maçında rakibini oyuncuları Deniz. hüsnü . ozan .Ahmet Özkan çağdaş Hakkı inanç ve Okan n başarılı oyunları şampiyonluğu getirdi.

1.nci mas terler liginin üçüncülük maçında fun culup ile m.e.m (milli eğitim müdürlüğü) karşılaştı. Mas terler ligin sürpriz takımı M.E.M turnuvanın en başarılı oyuncusu seçilen ve sayı kralı olan Menderes demir turnuvada gösterdiği üstün oyununu bu maçta da göstererek takımını üçüncülüğünde büyük emeği yle fun clup ü 89-81 yendi.

Maçlarda aileleri ve çocuklarıyla gelen taraftarlar türübünler de renkli görüntüler sergilediler .

Maçlar sonunda Milli Eğitim Müdür yardımcısı Ahmet Ulus şampiyon takıma kupasını ve bütün oyunculara emeği geçen kişilere madalya ve katılım belgelerini takdim etti.

Şampiyon takım kaptanı Ahmet Dinç sene yede mas terler ligine katılıp şampiyon olmak istiyoruz bu sene şampiyonluğu namaglup olarak kazandık takım arkadaşlarıma teşekkür ederim .bu turnuvaya emeği geçen kişilere ayrıca takımım adına teşekkür ederim dedi.

 

 

 

 

OLD STAR 71 AKTİF SPOR A 58

 

M.E.M 89 FUN CULUP 81

1.OLD STAR

2.AKTİF SPOR A

3.M.E.M

4.FUN CLUP

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.