Uşak TV

Vitamin Eksikliğine Karşı Alınan Ürünler

Sağlık

Spor yapmaya başlayan kişiler belirli gıdaları yağ oranlarının artmaması için tüketmiyorlar. Buna ek olarak protein ağırlıklı beslendikleri için belirli sebzeler de gözardı edilmeye başlanıyor.

Bu sebepten ötürü çoğu kişi vitamin ve mineral yönünden eksiklik yaşayabiliyor. Bu durumda kişiler eksik olan vitaminleri gıdalardan alamadıkları için hazır olarak dışarıdan alıyorlar. Özel olarak üretilen ürünlerde tamamen doğal yollardan elde edilmiş olan vitaminler ve mineraller yer alıyor. Bunlar sayesinde kişiler tüm ihtiyaçlarını karşılamış bir biçimde sporlarına ve diyetlerine devam ediyor. Sporcuların diyetlerini bozan karbonhidrat, şeker ya da yap gibi içerikleri olmayan bu ürünler protein içerirken belirli mineral ve vitaminleri de bünyesinde bulunduruyor. 
Bu tarz bir ürün arayan kişiler spirulina solgar ile birlikte ihtiyaçlarını karşılıyor. 100 tabletin bulunduğu cam şişede satılan bu ürün vitamin ve mineral eksikliği için tüm dünyada en çok tercih edilen ürünlerden birisi oluyor. Birçok doktor ve eczacı da vitamin ya da mineral eksiği çeken hastalarına bu ürünü önerirken ürüne ihtiyacı olmayan kişilerin kullanmaması daha doğru oluyor. Bu sebeple de kişilerin herhangi bir maddeye karşı eksiklik çektiklerinin testlerle belirlenmesi gerekiyor. Ürünün 1 tabletinin içerisinde çok sayıda farklı mineral ve vitamin yer alırken en yüksek oran potasyum ve sodyuma ayrılıyor. İçerisinde 5 mg. protein bulunduran tabletler, 45 mg. potasyum, 40 mg. da sodyum bulunduruyor. 26 mg. fosfor ve 10 mg. magnezyum da bu mucize tabletlerin içerisinde yer alan mineraller olarak gösteriliyor. Son olarak tablet içerisinde bulunan 4 mg. demir ve 5 mg. B12 vitamini karışımın hazır hale gelmesini sağlıyor. 
Gün içerisinde bu tabletten alan kişiler bu vitamin ve minerallerin tamamını vücuduna almış oluyor. Bu aşamada gün içerisinde düzenli olarak bu ürünü kullanacak kişiler 3 ya da 4 tablet farklı saatlerde tercih edebiliyorlar. Ürünün aç olarak kullanılması önerilirken ana öğünlerden önce kişiler rahatlıkla bu ürünü kullanabiliyorlar. Bunun sonrasında kişilerin vitamin ve mineral eksiklikleri de ortadan kalkarken sorunsuz bir spor dönemi geçirilmiş oluyor. 
Amerika merkezli olan Solgar firması 1947 senesinde kurulurken bilime dayalı bitkisel ürünlerin üretimini gerçekleştirmektedir. Kurulduğu dönemden günümüze kadar hizmetlerine devam eden firma 60 senelik hizmet süresini de aşarak en tecrübeli firmalardan birisi haline gelmiştir. Bu doğrultuda çok sayıda farklı ürünün üretimini ve pazarlamasını yapan firma ülkemizde de çok sayıda destek ürününün satışını gerçekleştirmektedir. 60’dan fazla ülkede satışı yapılan bu marka son dönemin en popüler markaları arasında olurken nostaljik şişe tasarımlarını da çok fazla bozmuyor oluşu firmayı daha orijinal bir hale getirmektedir. Solgar Türkiye şubesi de 1999 senesinde kurulurken bu dönemden sonra kişiler rahatlıkla ürünlere erişim sağlamaya başlamıştır. Ulaşım masrafı da düşeceğinden bu dönemden sonra ülkemizde Solgar ürünleri daha uygun fiyatlardan satılmaya başlamıştır. 
Bu vitamin ve mineral deposu olan ürünü satın alacak olan kişiler siparişlerini internet üzerinden verirlerse her zaman çok daha uygun bir fiyat ile karşılaşacaklardır. Büyük eczanelerin bir kısmında da bu ürün satılırken kişilerin üretimden sonra eczacıların payını da ödemeleri gerekeceğinden fiyatlar artacaktır. Fitbull sitesi Solgar tarafından üretilen bu ürün için 69 TL talep etmektedir. Kişiler bu bedeli kredi kartlarından öderlerse 9 taksit imkanı bulurken havale işleminde %5 indirim alarak 65,55 TL fiyat ile ürünü satın alacaklardır. Ürünü satın alan kişiler 3 iş günü içerisinde ürünlerinin adreslerine geldiğini görebilirler. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.