Uşak TV

UŞAKLI NEFES KOÇU DOĞAL NEFES'E GİRİŞ ETKİNLİĞİ DÜZENLİYOR

Sağlık

Uşak'ta NFS Yaşam Okulu bir ilki gerçekleştiriyor. Nefes Koçu Güzin Ervardar, 29 Eylül 2016 Perşembe günü memleketi Uşak'ta bir "DOĞAL NEFESE GİRİŞ" çalışması yapacak.

 Doğduğumuz andan itibaren mükemmel bir nefes alış verişimiz vardır. Ancak yaşımız ilerledikçe nefes alışkanlığımız değişiyor, daha limitli nefes alıyoruz, daha limitli yaşıyoruz. Nefes almak, sevgi, neşe ve sağlık dolu bir hayatın kilit noktasıdır. Nefes eğitimi ile, tekrar yaratıldığımız haldeki doğal nefesimizi hatırlayabilir, kaybettiğimiz doğal nefesimizi bulabiliriz.
Türkiye'de nüfusun %90 ının limitleyici nefes alışkanlıkları olduğundan, insanlar kapasitelerinin sadece %30unu kullanıyorlar. Bu da demektir ki, insanlar özünün yani doğal olarak sahip olması gereken huzurun, mutluluğun, enerjinin, sağlığın, zekanın, yaratıcılığın, becerinin, yeteneğin, bolluğun, tatminin sadece %30 ile yaşıyor. 
Bunları %100' e çıkarmak elinizde. Bunlar için sadece nefes kapasitenizi artırmanız yeterli. 

Uşak ta NFS Yaşam Okulu olarak bir ilki gerçekleştiriyoruz. Nefes Koçu Güzin Ervardar, 29 Eylül 2016 Perşembe günü memleketi Uşak'ta bir "DOĞAL NEFESE GİRİŞ" çalışması yapacak. Nefesin fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal olarak önemini anlatacak. Çalışmanın devamında katılan herkes, nefes koçları eşliğinde bir nefes seansı deneyimleyecek. Sonuç:Nefesinizi değiştirin, hayatınız değişsin!

Sadece kayıt olanlar etkinliğe girebilecektir.Bu etkinlik için ulaşmak isterseniz:
E mail: gervardar@gmail.com
Facebook: guzinervardarnefeskoçu

https://www.facebook.com/guzinervardarnefeskocu/?fref=ts

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.