Uşak TV

UŞAK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAŞHEKİMİ, MASKE LAZIMSA YOLLAYALIM SAĞLIK ÇALIŞANLARININ NEDİR BU SENDEN ÇEKTİKLERİ

Sağlık

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Koronovirüsü salgını başlamadan öncede sık sık şikayetler alıyorduk. Ancak Koronovirüsü ile mücadele ettiğimiz ve sağlık çalışanlarının canı pahasına çalıştığı şu günlerde şikayetlerin artmasına sessiz kalamadık.

Daha önceden de hastane de ameliyat malzemeleri ve tıbbi malzemeler konusunda eksiklikler olduğu hatta ameliyat eldiveninin bile sınırlı verildiği haberlerini şikayetlerini alıyorduk. Şimdi bu şikayetler daha da arttı. Hastane Başhekimin sağlık personeline maskelerini 12 saat kullanmaları talimatı verdiği dünden itibaren ise kimse bana maske için gelmesin 24 saat kullansın dediği iddia ediliyor. Türkiye geneli 600 sağlık çalışanına virüs bulaşmışken Başhekimin bu tür yaklaşımlarına anlam vermek mümkün değil.

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde NELER OLUYOR?

Vatandaşın alkışladığı fedakâr sağlık çalışanlarının COVIT-19 ile mücadele ederken

Hastane Başhekimi ve sağlık hizmetleri müdürü sağlık çalışanlarına nöbet ücreti vermemek için mesaileri sıfırlamış.

Cumhurbaşkanı genelgesi olmasına rağmen, riskli birimlerde çaılşan sağlık personeline halen kalacak bir yer ayarlamamış. Bu çalışanlar ailelerine bu riski taşıyorlar.

CovihT-19 ile mücadele eden sağlık çalısanlarına periyodik test yapılmamakta.

Hiç bir şekilde çalışanların sorunlaryla ilgilenilmemekte.

Zaten vatandaşın memnuniyetinin düştüğü hastane başhekimi ne yapıyor merek ediyoruz.

Hastane çalışanlarının sağlık çalışanlarının canı yok mu? Onlar bizim çin canla başla hayatlarını tehlikeye atarak çalışırklarken sadece alkış yetmez. Onların ihtiyaçlarını da gidermeliyiz. Onların ailelerinin güvenliğini de sağlamalyız.

Umarız sayın valimiz de Sağlık çalışanlarının sorunlarına bir el atar ve sağlık çalışanları huzur içinde hizmet etmeye devam ederler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.