Uşak TV

UŞAK DEVLET HASTANESİNDE EMAR ÇEKİMLERİNDE BÜYÜK KRİZ

Sağlık

Uşak Devlet hastanesinde program değişikliği ve İhale nedeniyle MR çekimlerinde büyük kriz.

Uşak Devlet Hastanesinde MR da kullanılan programın değişmesi sancılı bir dönemi de beraberinde getirdi. İddialara göre Emar (MR) çekilen hastaların tüm görüntüleri yok oldu. İddialara göre bu rakam on binlerle ifade ediliyor. Bu nedenle doktorlar gelen hastalardan MR istemek zorunda kalıyor. Bu nedenle Emar çekilecek hastalara yaklaşık 45 gün ila 60 gün arasında gün veriliyor. Hastane yönetimin MR çekim işini ihaleye çıkardığı ancak ihalenin yapılamadığı bu nedenle 45 gün bekleyip gelen hastalara çekim günü tekrar gün verildiği de gelen bilgiler arasında. Umarız Uşak Devlet Hastanesi bir an önce bu konuyu çözer ve mağduriyetleri giderir. 

Yorumlar (2)

uşşak64 8 Yıl Önce

ultrasyon çekimini bile 15 gün sonraya gün veriyorlar, kocaman bir bina var ama içinde şifa dağıtacak dr yok, hele göz ve dahiliye polk fuul dolu ...rendevu 3 hafta sonuna verliyor hastaneye git 07.30 da 07.45 doluyor dr muayyene sıası almak bir zulll

Abuzer 8 Yıl Önce

bu daha iyi günleriniz.. ne kadar isinin ehli uzman varsa fetö diye kovdunuz. simdi sokaktan issiz birilerini getirin de mr ínizi ceksin. bu millete zerre kadar acimiyorum.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.