Uşak TV

UŞAK DEVLET HASTAHANESİ ACİL HEKİMLERİ HİZMETE HAZIR

Sağlık

Uşak Devlet Hastahanesi acil serviste hizmet veren hekimlere yönelik, hizmet standartlarını oluşturmak, güncel acil tedavi protokolleri hakkında çalışanların bilgi düzeyini artırmak amacı ile eğitim planladı.

 Hastanede görev alan acil tıp uzmanları ve diğer uzmanlar tarafından farklı konularda eğitim verilmektedir. Bu hafta verilen eğitimde Acil Uzmanı Hasan Kavak,kalp ritim bozuklukları ve yaklaşımları,Plastik Cerrahi Uzmanı Rızvan İmamaliyev, el yaralanmaları konularında eğitim verdiler.

Uşak Devlet Hastanesi yöneticisi Uzm.Dr.AbdurahmanYILMAZ eğitime ilişkin yaptığı açıklamada ;Uşak Devlet Hastanesinin sadece Uşak halkına değil bölge hastanesi gibi hizmet verdiğini,hizmet standartlarını sürekli olarak yükselterek devam ettiklerini bundan dolayı hasta yoğunluğunun giderek artığını belirterek, bizlerde çalışanlarımızın bilgi, beceri ve motivasyonlarını artırmak adına çalışmalar yürütmekteyiz dedi.

Uşak Devlet Hastanesi eğitim salonunda eğitime katılan hekimleriziyaret eden ve bilgi alan Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr. Yalçın ATLI yaptığı açıklamada;‘’Hayatlara ne kadar değer verirseniz o kadar değerlisiniz’. Uşak Devlet Hastanesi Yönetici Başhekimi ve idareci arkadaşlarımız: Hastanelerimizin acil servisinde şifa dağıtmaya çalışan pratisyen hekimlerimize ve çalışan personellerimize yönelik eğitim programı başlattılar. Eğitimci arkadaşlar Acil uzmanlarımız ve diğer uzman hekimlerimizden oluşmaktadır.Bu program ile amacımız: Acil serviste hastalarımıza hekimlerimiz tarafından verilen sağlık hizmetinde son derece profesyonel yaklaşım sergileyen ,müdahaledesıfır hatayı benimseyen ve her daim Uşak hastanelerinde hazır ekipler oluşturmaktır. Diye ekledi. 























Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.