Uşak TV

UOSB YÖNETİMİNDEN MEDİCAL PARK’IN YENİ GENEL MÜDÜRÜNE ZİYARET

Sağlık

UOSB YÖNETİMİNDEN MEDİCAL PARK’IN YENİ GENEL MÜDÜRÜNE ZİYARET

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yön. Krl. Bşk. Ali Yıldırım ve UOSB Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımlarıyla Medical Park Uşak Hastanesi Genel Müdürü Mehmet Dilmaç’ı yeni göreve başlaması münasebetiyle tanışma ziyareti gerçekleştirildi.

Ziyarette konuşan Medical Park Uşak Hastanesi Genel Müdürü Mehmet Dilmaç Medical Park hastanesinin gelişmiş teknolojisiyle Uşak’a verdiği hizmetleri anlattı. Medical Park’ın Uşak’ta sağlık alanında doldurduğu boşluğun altını çizen Dilmaç sözlerine şöyle devam etti.

“Kaliteli sağlık hizmetini toplumun çoğunluğuna ulaştıran Medical Park Hastaneler Grubu, 2010 yılında Medical Park Uşak Hastanesi’ni bünyesine katmıştır. Hastanemiz 15.000 m2 kapalı alana sahip, görünümünden konumuna, altyapısından teknolojisine kadar, çok amaçlı ve yüksek standartlarda bir hastane olarak hastalara hizmet vermektedir.

Medical Park Uşak Hastanesi’nde Kardiyovasküler Cerrahi ve genel amaçlı ameliyathaneleri, genel-cerrahi ve yenidoğan yoğun bakım üniteleri, Acil servis, radyoloji, enfeksiyon hastalıkları ve klinik biyokimya laboratuarları ile 99 hasta odasına sahiptir.

Hastane, 450 personeli ile Acil Servis, Nöroloji, Beyin Cerrahisi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk Cerrahisi, Dahiliye, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları, Ortopedi ve Travmatoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kardiyoloji, Kalp ve Damar Cerrahisi, Kulak Burun Boğaz, Nöroloji, Üroloji, Anestezi ve Reanimasyon, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Göğüs Hastalıkları, Beslenme ve Diyet poliklinikleri ile sağlık hizmeti vermektedir” dedi.

UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım ise bölgemize yapılan yatırımlarla bölgemizin şehrimizin ve en önemlisi ülkemizin geliştiği, refah seviyesinin arttığı yaşanabilir bir ülke olduğunu belirtti. Ayrıca bölgemizde yapılan üretimler hakkında bilgi verdi.

Ziyaretin sonunda UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım ve beraberindeki heyet Medical Park Uşak Hastanesi Müdürü Mehmet Dilmaç’a yeni görevinde başarışlar dileyerek, Uşak ili açısından hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.