Uşak TV

TBAİP ODASINDA DEVİR TESLİM

Sağlık

TBAİP ODASINDA DEVİR TESLİM

Uşak Tabip Odasında Eski yönetim yeni seçilen yönetime görevi devir etti. 2 Dönemdir üst üste başkanlık yapan Dr. Zafer AYDIN ve ekibi yeni seçilen Tarkan AMUK ve arkadaşlarına odayı devir teslim etti.

Devir teslim töreninde konuşan yeni başkan Tarkan AMUK:

 

“17-18 Nisan 2010 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul sonucunda önümüzdeki 2 yıllık süreçte Uşak tabip Odası’nın Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Onur Kurulu ve Ankara Büyük Kongre Delegeleri hekim arkadaşlarımızın yoğun katılımı ile seçilmiştir. Seçim süreci boyunca hekimliğe yakışır centilmence bir mücadele olmuş ve bu mücadeleden hekimler birlik ve beraberlik içerisinde çıkmışlardır. Bizleri bu onurlu ve gururlu göreve layık görerek 3 grup arasından bir bütün olarak çıkaran tüm hekim arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Onların bize olan inancı ve bizlerin kendimize olan güveni birleştiğinde hekimler ve Uşak halkı kazanacaktır.Seçim süreci boyunca bizlere her türlü desteği veren tüm kurumlara teşekkürü bir borç biliyoruz.

 

Başta Yönetim Kurulu arkadaşlarım olmak üzere seçilen tüm arkadaşlarımıza yoğun görevler düşmektedir. Bu zorlu süreçte siyaset yapmadan hekimlerin özlük haklarını savunucusu olacağımıza söz veriyoruz.

 

Seçim bildirgemizde belirttiğimiz projeleri hayata geçirmek için bugün itibari ile çalışmalara başlıyoruz. Hatta başladık bile.12 ana projemizden biri olan internet mail grubumuz hekimlerin birbiri ile iletişimini ve bizlerle olan bağını sağlamak üzere oluşturulmuştur.Ayrıca toplumsal sorumluluk bilinci içerisinde son günlerde okullarımızdaki şiddet olayları gibi gündemle ilgili eğitim ve bilgilendirme çalışmalarını başlatmış bulunmaktayız.En kısa sürede konu ile ilgili halkımıza bir konferans sunacağız.Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için okullarımızda seminerler vermeyi planlıyoruz.Konu ile ilgili Valilik , Sağlık Müdürlüğümüz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzle işbirliği içinde çalışacağız.Her şey gençlerimiz ve Uşak halkı içindir.Bu zorlu süreçte siz değerli basın mensuplarının da desteğini bekliyoruz.

 

Tüm hekimlerimizi Tabip Odası ne iş yapıyorki, biz üye olalım duygusundan uzak durarak meslek örgütümüze sahip çıkmalarını ve bizlere bu konuda güvenmelerini bekliyoruz. Uşak’ın en önemli Sivil Toplum Örgütlerinden biri olacağımıza inancımız tamdır.Bu duygularla herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyoruz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.