Uşak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Yalçın Atlı'nın sözleşmesinin uzatılmamasından sonra şimdi de 6 yıldır Uşak'ta gören yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Alper Cem Ünal görevden alındı ve yerine Dr: Sedat Kavas Atandı.
Daha önce Burdur'da Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevi yapan ve Balıkesir Kamu Hastaneleri Birliği'nde İdari Hizmetler Daire Başkanlığı görevini yürüten Sedat Kavas Uşak'ın yeni sağlık müdürü oldu.
Menzil'in hakimiyetindeki Uşak sağlığına bu defa cemaatin değil Milletvekillerinin istediği bir isim atanmış oldu.
SAĞLIK MÜDÜRÜ ATAMASINDA MENZİL'E BÜYÜK DARBE

SAĞLIK MÜDÜRÜ ATAMASINDA MENZİL'E BÜYÜK DARBE
Uşak TV Uşak TV
Sağlık
Uşak'ta Menzil Operasyonu adese sessiz sedasız başlamış durumda.
Paylaş:
Ülkü 7 Yıl Önce
Gayrı devlet cemaatlere ve tarikatlara izin vermeyecek. Cemaat ve tarikatların asli görevi olan İNSAN yetiştirmek olarak kalacaktır. Devlet yönetimi vatanperver nizamı alem ülküsü ile hizmet edecek yiğitlere teslim edilecektir.
UŞAKLI 7 Yıl Önce
veki̇lleri̇n yaptiği i̇ş bu zaten ancak böyle şeylere gücü yeter hadi̇ adamsalar uşak sivaslı duble yolunu bitirsinler görelim.