Uşak TV

Prof. Dr. Üstün Dökmen Uşak`a Geliyor

Sağlık

Prof. Dr. Üstün Dökmen Uşak`a Geliyor

İletişim psikolojisi uzmanı ve ünlü psikolog Prof. Dr. Üstün Dökmen, uzun zamandır TRT ekranlarında yayınlanan ve ülke çapında ün yapan “Küçük Şeyler” adlı programını Uşak’ta sergileyecek.

21 Aralık Çarşamba akşamı Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne alacak olan Dökmen’e, hazırladığı skeçleri ve teatral gösterileri sergileyecek olan ekibi de sahnede eşlik edecek.

“Küçük Şeyler – Az Data Bol Fikir” adlı gösteri Prof. Dr. Üstün Dökmen’ in akademik bilgileri ve gözlemlerini paylaşacağı, eğlenceli parodilerle renklendirilmiş, zaman zaman seyircinin katılımıyla interaktif bir boyuta taşınan, bilgilenmenin aynı zamanda çok eğlenceli bir süreç olabileceğini gösteren teatral bir şov olarak tasarlanmış.

Gösteri, seyircilerin kültürel-kişisel boyutlardaki mevcut iletişim sorunlarını fark etmeleri ve bu sorunları giderme yollarını öğrenmelerini; aynı zamanda iletişim konusunda beceri kazanmalarını, bu becerileri toplumda ve özel yaşamlarında kullanma konusunda motive olmalarını amaçlıyor.

Gösteride ayrıca ailede ve toplumda sağlıklı iletişimin sağlanması, uzlaşmanın ve yaşama sevinci taşımanın öneminin kavranması hedefleniyor. 

Öte yandan dolaylı iletişim, direkt iletişim ve empatik iletişim gibi konuların işleneceği gösteride, toplumda ve ailede ortaya çıkan iletişim çatışmaları ve çözüm yolları da tartışılıyor.

19 Aralık Pazartesi gününden itibaren Atatürk Kültür Merkezi’nde biletleri satışa çıkacak olan gösteri, aynı zamanda bilet temini noktasında Uşak Belediyesi tarafından Uşak’ta ilk kez gerçekleştirilecek bir uygulamaya da ev sahipliği yapacak.

Uşak halkı, gösterinin biletine bir kitap bağışı karşılığında sahip olabilecek. Ücret ödemek yerine kitap bağışlayacak olan izleyicilerin bu davranışı sayesinde, Uşak Belediyesi bağışlanan kitapları köy okullarına ve kütüphanelerine ulaştırma şansı yakalayacak. Kitap bağışı karşılığında bilet uygulaması ile hem kitap ihtiyacı olan öğrencilere kitap sağlamak, hem de edebiyata ve yazarlara katkı sağlamak amacını taşıyor. Bilet karşılığı bağışlanacak olan kitapların roman, hikaye, şiir kitabı ve dünya klasikleri tarzında olması gerekiyor.

Prof. Dr. Üstün Dökmen’in “Küçük Şeyler – Az Data Bol Fikir” adlı gösteriyi izlemek isteyen vatandaşlarımız, 19 Aralık Pazartesi gününden itibaren biletlerini birer kitap bağışlayarak AKM’den temin edilebilecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.