Uşak TV

MEDICAL PARK UŞAK HASTANESİ UGİAD İLE SAĞLIK ANLAŞMASI İMZALADI

Sağlık

MEDICAL PARK UŞAK HASTANESİ UGİAD İLE SAĞLIK ANLAŞMASI İMZALADI

MEDICAL PARK UŞAK HASTANESİ VE UŞAK GENÇ İŞ ADAMLARI DERNEĞİ ARASINDA İMZALANAN PROTOKOL BASIN TOPLANTISIYLA AÇIKLANDI.

 

Medical Park Uşak Hastanesi Genel Müdürü Latif SEZGİN ve UGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Christophe VANDERBAUWHEDE Medical Park Uşak Hastanesinde bir basın toplantısı düzenlediler. Yapılan basın açıklamasında Medical Park Uşak Hastanesi ve UGİAD arasında ‘’Sağlık Hizmet Anlaşması’’ imzalandığı açıklandı.

Medical Park Uşak Hastanesi Genel Müdürü Latif SEZGİN yaptığı konuşmada;

"Medical Park Uşak Hastanesi olarak özel sağlık kuruluşları kapsamında Uşak ve çevresine kaliteli sağlık hizmeti vermeyi amaçladık.Tıbbi ve etik ilkelerden ödün vermeden, hasta haklarına saygı duyarak, gelişmiş sağlık teknolojisi ve tesisleri ile Uşak ve çevresini kaliteli sağlık hizmetiyle tanıştırmada öncü kuruluş olmayı hedefledik ve bu konuda çalışmalarımızı en hızlı şekilde sürdürüyoruz. Sağlıkta en yüksek kalite standartlarını temsil eden uluslararası akreditasyon merkezi olan Joint Commission International (JCI) belgesini almak için çalışmalarımıza kararlılıkla devam ettiriyoruz.

Hasta memnuniyetini en üst seviyeye taşımayı hedefliyruz ve bu yönde yatırımlarımıza, yeniliklerimize devam ediyruz. Bu amaçla randevulu hasta kayıt sistemine geçtik. Uşaklılara en güzel sağlık hizmetini vermek için çalışıyoruz" dedi.

UGİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve BALTA ORIENT TEKSTİL SAN.AŞ. Türkiye CEO su Christophe VANDERBAUWHEDE ise yaptığı konuşmada:

‘’Uşak Genç İşadamları Derneği gerek bölgesel gerekse ulusal anlamda etkin bir sivil toplum örgütüdür. Sivil Toplum Örgütlerinin gücüne inanan,birlikte olmanın ve birlikte hareket etmenin önemini yol haritası edinen derneğimiz üyelerine faydalı olabilme noktasında da çalışmalar yaparak birlikteliğin ne denli önemli olduğunu bir kez daha ispat etmiştir.

Bu anlamda Medical Park Uşak Hastanedsi ile imzalanan protokolle UGİAD Üyelerine aldıkları sağlık hizmetleri karşılığında çeşitli indirim imkanları sağlanacaktır UGİAD üyelerinin sahip oldukları firmalar içinde ayrıca hazırlanacak protokolle bu imkanlardan üyelerimizin firmasında çalışan personellerde faydalanabilecektir. Sivil Toplum örgütü olarak bir ilke daha imza atan UGİAD diğer sivil toplum örgütlerine de örnek olacağına inancımız tamdır.Bu protokolü Medical Park gibi işinde uzman ve profesyonel bir kurumla imzalamış olmak,Medical Park Hastaneleri gibi kurumlarla şehrimizin değişmesi ve gelişmesi bizlere gurur vermektedir.Bu vesile ile Medical Park Uşak Hastanesine teşekkürlerimi sunarım’’ dedi.

Konuşmalardan sonra Medical Park Uşak Hastanesi Genel Müdürü Latif SEZGİN ve UGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Christophe VANDERBAUWHEDE hem UGİAD için hem de BALTA ORIENT TEKSTİL A.Ş. için ‘’Sağlık Hizmet Anlaşması ‘’ protokolünü imzaladılar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.