Uşak TV

Medical Park Uşak Hastanesi Çalışanları Piknik’te Neşeli Bir gün Geçirdi

Sağlık

Medical Park Uşak Hastanesi Çalışanları Piknik’te Neşeli Bir gün Geçirdi

Ulubey Kanyonlarında düzenlenen piknikte Medical Park Uşak Hastanesi çalışanları stresten uzak bir gün geçirdi. Piknikte yapılan çeşitli yarışma ve etkinlikler ile eğlenceli anlar yaşandı.

Personel arası birlik ve beraberliğin pekişmesi amacı ile düzenlenen piknikte hastane personeli yoğun iş stresinden uzaklaşıp açık ve güneşli bir havada eğlenme fırsatı buldu. İnsanların en büyük sermayesi olan sağlığın korunmasında ve bozulan sağlığın tedavi edilmesinde, doktorundan hemşiresine tüm sağlık personelinin fedakâr ve özverili çalışmaları yatmakta. Gecesini gündüzüne katarak böylesi yoğun iş temposu altında çalışan Medical Park Uşak Hastanesi çalışanları düzenlenen piknik organizasyonu ile moral depoladı.

Açık büfe olarak düzenlenen yemek servisinden sonra personel birbirinden farklı piknik oyunlarıyla tatlı yorgunluklar yaşadı. Ekip ruhunu ve takım çalışmasını yansıtan oyunlar neşeyle oynandı.

Başhekim Op. Dr. Ömer Faruk AZAL, Yapmış oldukları etkinliklerden doğan motivasyonun iş ortamına ve sosyal yaşama son derece önemli katkılarda bulunduğuna inandıklarını belirterek; ‘’Medical Park Uşak Hastanesi olarak kocaman bir aileyiz. Başarı ancak birlikle mümkündür. Gerçekleştirdiğimiz bu tür etkinlikler birbirimizi daha iyi tanımamızı sağlıyor. İş stersinden uzaklaştığımız bu günde hoşça vakit geçirerek daha verimli çalışmalara ortam hazırlamış olduk, tüm çalışanlara teşekkür ederim" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.