Uşak TV

MEDICAL PARK SAĞLIK GRUBU YILIN SAĞLIK GRUBU SEÇİLDİ

Sağlık

MEDICAL PARK SAĞLIK GRUBU YILIN SAĞLIK GRUBU SEÇİLDİ

Ekonomi dünyasının Oscar’ı niteliğindeki Ekovitrin Dergisi’nin bu yıl 10.’sunu gerçekleştirdiği ‘Yılın Starları Ödülleri’ Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ana binasında sahiplerini buldu.

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan’ın ödülleri verdiği geceye yurtiçi ve yurtdışından siyaset, bürokrasi ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı.

EKONOMİNİN OSCAR’LARI 225 BİN 635 OYLA BELİRLENDİ

Ekovitrin Dergisi’nin bu yıl 10.’sunu gerçekleştirdiği ‘Yılın Starları’ 225 bin 635 oyla belirlendi. 28 kategoride 81 adayın bulunduğu ‘Yılın Starları’nda bu yıl Ekovitrin Dergisi’nin 6 dalda Jüri Özel Ödülü de yer aldı.

Türkiye’nin tek uluslar arası aylık ekonomi haber dergisi Ekovitrin’in geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 10.sunu gerçekleştirdiği ‘’Yılın Starları 2010’’ anketi sonuçlandı.Ekovitrin Dergisinde ve //www.ekovitrin.com haber sitesinde yayınlanan anket formunda 28 kategorideki 81 aday için yaklaşık iki ay süren maratonun sonucunda ipi göğüsleyenler okuyucuların oylarıyla belirlendi.

Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan’ın yılın bakanı seçildiği ankette, Medical Park Sağlık Grubu yılın sağlık kurumu ve yine Trabzonspor yılın spor kulübü seçildi.

 Medical Park Sağlık Grubu Pazarlama ve Bütçe Koordinatörü Reha Özkaya, Medical Park Sağlık Grubu adına ödülü, Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan’dan aldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.